Ellen Degeneres noemde Jenna Dewan bij haar oude naam en het werd awkward

Ok, dit is huiverend en lief tegelijk!

Lees ook

Even grappig als ze is, is host van haar gelijknamige talkshow Ellen Degeneres ook wat onoplettend. Zo noemde ze actrice Jenna Dewan perongeluk Jenna Dewan Tatum in haar aflevering gisteren. Auwtch.

Het acteurskoppel Jenna Dewan en Channing Tatum kondigde hun scheiding begin april aan op Instagram. Zij begonnen de boodschap met het bericht dat het voor hun vreemd aanvoelt om dit soort dingen met de wereld te delen, maar het eenmaal onderdeel is van het beroemd zijn. Daarna vervolgen ze dat ze als vrienden uit elkaar gaan. Ze zullen altijd van elkaar blijven houden, maar moeten nu verschillende paden gaan bewandelen. Het koppel was negen jaar samen en hebben een dochtertje van vier jaar, Everly.

Excuses 
Een vergissing is zo gebeurd natuurlijk. En daarom lost Degeneres het al snel op met een verontschuldiging aan haar zijde. “Ik moet even zeggen, voor we naar de reclame overgaan, het spijt me zo erg”, zegt Ellen. “Ik introduceerde je daarnet met je oude naam, het is zo’n gewoonte. Ik ken jullie al zo lang. Nogmaals mijn excuses.”

Lief als Jenna is, maakte ze er helemaal geen punt van. Zo benadrukt ze: “Ik weet het. Dank je. Eerlijk, ik wil jou en iedereen bedanken voor alle liefde en steun. Het is zo ontroerend. Een en al liefde dit.”

Kijk even naar de video, het is eigenlijk echt lief:

  

Lees ook: Dit is de echte reden waarom Jenna Dewan en Channing Tatum scheiden

Beeld: Youtube

Laatste nieuws

Zie ook