Pinterest lanceert zoekfunctie voor Pins op basis van huidtype

Hell yes!

Lees ook

Plaatjes kijken, het is haast even leuk als mensen kijken. Pinterest, het zowat grootste inspiratiebord op het wereldwijde web lanceert een nieuwe zoekfunctie en gaat jou ongetwijfeld blij maken. Het sociaalnetwerkplatform zorgt er nu voor dat je naar Pins kan zoeken die bij je huidskleur passen. Whut?

Nieuwe look
Trouwjurken, make-uplooks, gezonde recepten, you name it. Als je een echte Pinterest-fan bent, kun je niet meer zonder je boards en zijn Pins belangrijker geworden dan bobby pins voor je haar, en dat wil veel zeggen. Volgens een studie van Pinterest zijn 70% van de vrouwen op zoek naar een nieuwe look. 

“We hebben van onze Pinners gehoord dat het niet altijd even eenvoudig is om relevante ideeën te spotten tussen de 8 miljard ‘hair & beauty pins’”, zo luidt het in het persbericht

Samen met Modiface, een bedrijf gespecialiseerd in augmented reality voor beauty-apps, lanceert Pinterest de zoekfunctie waarbij je kan kiezen tussen vier kleurenpaletten die je helpt bij het zoeken naar de juiste match. Wil je het meteen uitproberen? Helaas moet je nog even wachten want de paletten worden nu eerst getest bij een aantal gebruikers.

Lees ook: Dit zijn de grootste wenkbrauwfouten die je kunt maken

Bron: HLN | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook