Kim Kardashian: “Ik wilde mijn dochter geen Chicago noemen”

In een interview met Ellen DeGeneres laat Kim weten dat ze haar heel anders wilde noemen.

Lees ook

Begin dit jaar verwelkomden Kim Kardashian en Kanye West hun derde kind samen. Het meisje luistert naar de bijzondere Chicago, maar in een nieuw interview met Ellen DeGeneres laat Kim weten dat ze haar heel anders wilde noemen. 

Chi
De realityster heeft onthuld dat ze haar new born de naam Jo wilde geven om haar geliefde grootmoeder, Mary-Jo Shannon, te eren. Kim legde uit dat ze eigenlijk wilde dat de naam van de pasgeboren spruit uit één lettergreep zou bestaan, zoals die van haar dochter North (4) en zoon Saint (2). “We zouden haar Jo noemen, naar mijn oma Mary-Jo, óf Grace, maar uiteindelijk werd het Chicago.”

Roots
Ellen vroeg of ze voor Chicago hebben gekozen, omdat Kanye daar oorspronkelijk vandaan komt en een ode wilde brengen aan zijn roots. Kim gaf vervolgens toe dat ze niet precies wist hoe ze bij Chicago zijn geëindigd: “Ik weet het niet eens … Het was overduidelijk ook omdat hij [Kanye] uit Chicago komt en het een plaats is die hem heeft gemaakt wie hij is.” Bekijk het fragment hieronder. 

 

 

Party of 5

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Lees ook: Het is zover: Kim Kardashian gaat poedelnaakt voor nieuwe parfum

Bron: Grazia l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook