Wij vonden álle beautyproducten die Meghan Markle dagelijks gebruikt

In simpele stappen zie je er net zo schitterend uit als de royal-to-be.

Wij blijven verrast dat er nooit foto’s van Meghan Markle opduiken waarop ze er onflatteus opstaat. Ook al zit jij misschien niet in de royal gekte en ben jij niet dol op het koningshuis, toegegeven: de fotogenieke verloofde van Prins Harry is buitengewoon prachtig. Van haar perfect geföhnde haar tot haar vlijmscherpe kaaklijn, Meghan ziet er geweldig uit, ongeacht het weer. Tenzij je bereidt bent om je dichtstbijzijnde plastisch chirurg te bellen en een paar duizend euro neer te leggen, zul je er niet snel uitzien als de royal-to-be. Gelukkig kun je een deel van de Meghan’s beauty-look zelf creëeren door een paar van haar favoriete beauty-producten te kopen. En: ze zijn betaalbaar.

Lippen
Meghan’s to-go lippenstift is gemaakt door beautylegende Charlotte Tilbury en geïnspireerd op niemand minder dan Victoria Beckham. De shade Very Victoria is een perfecte balans tussen roze en bruin. Naar verluidt droeg ze deze kleur voor de koninklijke verlovingsfotograaf, en is nu zeker minstens zo populair als Tilbury’s bekende shade Pillow Talk.

Charlotte Tilbury Matte Revolution LipstickVery Victoria, € 32

“Ik heb alle soorten lippenbalsem geprobeerd, maar dit is het allerbeste. Zachte, kusbare, boterachtige lippen. Ik zweer het”, zei Meghan tegen Beauty Banter. En we moeten het erover eens zijn – de soepele balsem komt in een reeks prachtige tinten en heeft het extra voordeel van SPF. Niet te plakkerig, niet te mat.

Fresh Sugar Advanced Therapy Lip Treatment – € 21


Foundation
“Ik draag geen foundation tenzij ik aan het filmen ben, dus dit is wat ik elke dag na mijn moisturizer aanbreng om mijn huid een dauwachtige gloed te geven. Het is niet sprankelend, het is trouw aan zijn naam … Glanzend”, vertelde ze aan Beauty Banter. De primer is beschikbaar in twee kleuren, een lichtroze parelmoerachtige formule en brons voor een zomerse gloed.

Laura Mercier Foundation PrimerRadiance, € 39

Blush
Aan Beauty Banter vertelde Meghan dat het bekende Orgasm van NARS een kan-niet-zonder product is vanwege de ‘perfecte roze’ toon die haar gezicht meteen opvrolijkt. De roze, peachy blush met gouden ondertoon is één van de meest universele flatterende blush-tinten op de beautymarkt, dus het is echt geen wonder dat Meghan een fan is, wij namelijk ook.

NARS BlushOrgasm, € 31,50


Highlighter/concealer

Zes van deze iconische pennen worden elke minuut verkocht (of elke tien seconde), dus het is geen grote verrassing dat Meghan ook een fan is. “Het mengt, het is compact en als je een dag van 17 uur hebt gewerkt en niets anders hebt, zul je er nog steeds relatief levend uitzien”, zei ze tegen Beauty Banter.

Yves Saint Laurent Touche Éclat – € 39,50



Mascara

“Mijn favoriete mascara is Diorshow Iconic”, vertelde Meghan Allure in 2014. Ze vertelde ook dat ze veel van haar favoriete beautyproducten op de set van de serie Suits ontdekte, waarin ze de rol van Rachel Zane vertolkte. 

Dior Iconic Mascara – € 36

Oogpotlood
“Ik gebruik Chanel Cassis Eyeliner op mijn bovenste wimperlijn en waterlijn, de glinsterende poeder voegt helderheid en schittering toe”, zei Meghan in haar Beauty Banter-interview. “Zelfs als ik geen make-up op heb, zal ik waarschijnlijk concealer dragen en een beetje glinstering in mijn ooghoeken aanbrengen.” Cassis is een rijke paarse liner en terecht geweldig voor het straktrekken en definiëren van het oog.

Chanel OogcontourpotloodCassis, € 26 


Huidverzorging
“Ik gebruik dit altijd”, vertelde de voormalige Suits-ster aan Beauty Banter. “Het is eerlijk gezegd mijn favoriete lotion op de markt, het is zo betaalbaar en mijn huid ziet er fantastisch uit. Ik zou een koffer hiervan kopen als dat zou kunnen.”

Nivea Body Lotion – € 7,50


Haarverzorging
Meghan’s haar ziet er nooit slap of futloos uit; het is altijd springerig, en dat is te danken aan het volgende product. “Wanneer mijn haar een beetje verzwaard is laat Suanne, mijn haarstylist op de Suits-set, mij voorover buigen en spuit ze een beetje Oribe Dry Texurizing Spray in mijn haar. Daarna krijgt mijn haar een beetje een stuiterig effect”, zei ze in een interview met Birchbox.

Oribe Dry Texturizing Spray – € 46

 

Lees ook: Zoveel geld verdiende Meghan Markle met Suits en het is niet mis

Bron: Marie Claire UK l Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws