De beste Ryan-films gerangschikt op overweldigende sexiness

Het is de rangschikking waarvan je niet eerder wist dat je 'm nodig had.

Lees ook

De wereld is niet met één, maar met maar liefst twee Ryan’s gezegend. Gosling en Reynolds om specifiek te zijn, alle andere Ryan’s kunnen een stapje opzij zetten. Nu is het moment gekomen om hun films te rangschikken op hotness. Houd er rekening mee dat wat je op het punt staat te lezen kan zorgen voor overvloedig zweten (op een sexy manier!), een algemeen gevoel van misselijkheid (ook op een sexy manier!), en de impuls om het uit te maken met wie je nu date. Alleen om het feit dat ze geen van deze twee mannen zijn. 

14/ Ryan Reynolds: Green Lantern
Wij zijn van mening dat er bijna niets sexy is aan de film Green Lantern, en we nemen het met tegenzin op deze lijst uit een gevoel van verplichting. Allereerst is Green Lantern letterlijk vernoemd naar een ouderwets verlichtingsapparaat dat gewoonlijk op de prairie wordt aangetroffen. De superheld had beter Green Butterchurner kunnen heten. Ten tweede is dit mogelijk de minst opwindende outfitverandering die wij ooit hebben gezien.

13/ Ryan Gosling: La La Land
Ryan Gosling is niet sexy in deze film, omdat hij een koppige blanke gozer speelt die denkt dat hij de enige persoon op aarde is die echt jazz begrijpt. Next! Doei!

12/ Ryan Reynolds: Sabrina the Teenage Witch
Ryan Reynolds speelde Melissa Joan Hart’s crush in Sabrina the Teenage Witch (de TV-filmversie) en ze waren bijna in het echt een koppel. Ik bedoel, begrijpelijk. Maar kijk even naar dat haar van Ryan.. We can’t.

11/ Ryan Gosling: Young Hercules
Een keer was Ryan Gosling in een tv-serie genaamd Young Hercules en hij zag er zo uit:

En ja, we weten dat dit een lijst met films is, maar het leek journalistiek onverantwoord om Young Hercules niet mee te nemen toen Ryan er zo heet uitzag.

10/ Ryan Reynolds: Buying the Cow
Hallo, ooit speelde Ryan Reynolds in een film getiteld Buying the Cow, wat, als je de plot op Wikipedia leest (dat is hoeveel moeite wij bereidt zijn te doen als het op deze film aankomt), behoorlijk problematisch klinkt. Dat gezegd hebbende, this happened, en we zullen het zonder commentaar presenteren:

9/ Ryan Gosling: Drive
Eerlijk, een ander mens zoeken die de zin I drive sexy kan laten klinken zal erg lang duren. Nou?

8/ Ryan Reynolds: The Amityville Horror
Deze film ligt gecompliceerd omdat aan de ene kant Ryan Reynolds de gehele film ronddwaalt met een zeer slecht gekozen sik, aan de andere kant loopt hij in de film rond met een zeer strakke sixpack.

7/ Ryan Gosling: Crazy, Stupid, Love
Geen woorden, alleen maar een gif:

6/ Ryan Reynolds: Deadpool
Ryan Reynolds is in Deadpool de fysieke belichaming van een letterlijke snack, en dat terwijl hij een masker draagt.

5/ Ryan Reynolds: X-Men Origins: Wolverine
Nog heter dan Ryan Reynolds in Deadpool is Ryan Reynolds als Wade Wilson (a.k.a. Deadpool-voor-transformatie) in X-Men Origins. Kijk naar zijn gekrulde haar en tank top.. pff…

4/ Ryan Gosling: Stay
Als je de voorkeur geeft aan een Ryan in een meer emo stijl, dan isj Ryan Gosling in Stay jouw vent. Zijn haar vertelt je alles wat je moet weten. “Hallo, ik ben Ryan Gosling en mijn interesses zijn onder andere Bright Eyes, Converse en wijde broeken. O ja, het is ook 2003! “

3/ Ryan Reynolds: The Proposal
Waarom? Hierom.

2/ Ryan Gosling: The Place Beyond the Pines
De tanktop, het blonde haar, de tatoeages. Die zijn allemaal gewoon te hot. 

1/ Ryan Gosling: The Notebook
Zoals je waarschijnlijk wel had verwacht komt The Notebook op nummer één binnen. De meest voor de hand liggende redenen heeft te maken met de pure perfectie van Ryan Gosling als Noah, en het feit dat hij in zijn eentje een natte t-shirtcompetitie won waaraan alleen hij deelnam.

En om het af te maken, een oppepper van yours truly!

Graag gedaan.

Lees ook: 15 celebrities die iconische rollen afwezen

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook