Zien: Prins William valt in slaap tijdens officieel event

Na de geboorte van zijn zoontje heeft William vast slapeloze nachten gehad.

Zien: Prins William valt in slaap tijdens officieel event

Onlangs zijn Prins William en Hertogin Kate Middleton ouders geworden van een zoontje. Elke ouder ter wereld die ooit te snel terug naar werk moest, nadat hij slapeloze nachten door een kersverse baby had, zal zich herkennen in de prins. Slechts twee dagen nadat hij zijn derde kind had verwelkomd keerde William terug naar zijn koninklijke taken. Hij woonde een jaarlijkse Anzac-dienst in Westminster Abbey bij, waar hij moeite leek te hebben om wakker te blijven tijdens de dienst. Natuurlijk ging dit viral.

Sleepy

William zat naast zijn jongere broer Prins Harry en zijn toekomstige schoonzus Meghan Markle, waar hij er uitgeput uitzag. Hij kon met moeite zijn ogen nog net open houden.

Royal baby

Eerder vertelde Prins William aan verslaggevers dat iedereen in de koninklijke familie "gelukkig in goede vorm was." Hij prees zelfs de slaapgewoonte van de babyprins, wat lijkt op een kleine overdrijving van William's kant. "Sleeping’s going reasonably well so far, so he’s behaving himself which is good", zei hij tegen People. Hopelijk kan de prins binnenkort tijd vinden om een powernap te nemen, wij gunnen het hem.

Lees ook: Zoveel gaven William en Kate uit aan hun vakantie in Frankrijk

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images