Door deze SS18-collectie wil je terug op zomerkamp

Deze campagnebeelden doen ons dromen naar warme oorden!

Lees ook

American Vintage neemt ons mee terug in de tijd naar de zomerkampen van weleer met de nieuwe AMV Camp collectie. Geïnspireerd door de vele reismogelijkheden die de Verenigde Staten te bieden hebben, ademt deze collectie vooral vrijheid. Onze koffer staat alvast klaar, nu de inhoud nog.

De kleding van de AMV Camp collectie is comfortabel, kleurrijk en ongedwongen. Ze bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen die je een zomers gevoel bezorgen, zoals linnen en katoen. De stoffen ondergingen meerdere wassingen zodat ze zacht aanvoelen op de huid, een kenmerkend detail voor American Vintage.

De tinten variëren van fel en levendig tot zachte pastels, nu en dan opgevrolijkt met een bloemenmotief. Er is bovendien een speciale capsulecollectie gewijd aan jeans. Deze omvat shorts, broeken, vesten, jurken en salopettes in uiteenlopende kleurwassingen.

Zomerse laagjes
Typisch voor deze lijn is dat alles kan gedragen worden in verschillende combinaties, want ook dat deden we op zomerkamp. Er is geen nood om na te denken of de kleuren of prints wel bij elkaar passen, het kan allemaal. Draagbaar, eenvoudig, zacht en mooi, zo vat je AMV Camp collectie het best samen. Een collectie voor nostalgische zielen. Ontdek hem snel in de onderstaande fotogalerij.

 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
Je shopt de collectie op www.americanvintage-store.com.
 

Bron: Marie Claire BE | Beeld: American Vintage

Laatste nieuws

Zie ook