Tonia Rossington: “Ik heb een behoorlijk sterke maag en ik wist dat ik het ook wel zelf kon”

Tonia besloot zelf haar implantaten te verwijderen na een mislukte borstvergroting.

Lees ook

Een borstvergroting is niet zomaar een beslissing die iemand neemt. Buiten het feit dat het een flinke som geld kost, kan het zowel fysiek als mentaal zwaar zijn. Het is dan helemaal zonde als er na de borstvergroting spijt komt. Tonia Rossington deelt haar verhaal aan het Engelse medium Ladbible. Tonia had in 2004 haar borsten laten vergroten naar een F-cup. Later was ze daar niet blij mee en wilde ze haar siliconen er weer uit hebben. De operatie hiervoor kostte omgerekend 3.400 euro en dat kon ze niet betalen. Hierdoor besloot Tonia zelf de implantaten maar te verwijderen.

Cup F 
Tonia keek eerst naar Youtube-video’s om te weten te komen hoe ze te werk moest gaan. Vervolgens nam ze een decoratiemes en sneed haarzelf open. Gewapend met Dettol probeerde de moeder een infectie te voorkomen. Door zichzelf te verdoven met Valium voelde ze geen pijn. Uiteindelijk lukte het haar om een implantaat te verwijderen voor de spiegel en daarna ging ze naar het ziekenhuis omdat het met de andere kant niet wilde lukken.

Borstverkleining
“Ik probeerde al jaren voor een borstverkleining te sparen, maar ik wist dat het niet ging lukken. Telkens kwam er wel weer iets tussen. Ik heb een behoorlijk sterke maag en ik wist dat ik het wel zelf kon”, vertelt Tonia. Ze nam ooit de implantaten omdat ze van een B-cup naar een F-cup wilde. Doordat ze toen wat dikker was viel het niet zo op dat haar borstomvang groot was. “Op dat moment waren grote borsten in de mode. Ik had drie kinderen en ik dacht bij mezelf dat ik ze groter wilde hebben.” Toen ze afviel viel de vergroting meer op en begon ze er zelfs onder te lijden. Ze werd er depressief van en de ‘boobies’ zorgden ook voor fysieke ongemakken. Inmiddels is ze van haar twee zware lasten af.

Lees ook: Real life: “Ik wilde influencer worden, maar eindigde met €8000 schuld”

Bron: Panorama l Beeld: Katelijne Verbruggen

Laatste nieuws

Zie ook