Deze travel-Instagrammers moet je volgen voor de ultieme virtuele ontsnapping

Deze vier vrouwen hebben onze aandacht en jaloezie....

Lees ook

Het liefst zouden we allemaal 365 dagen per jaar op vakantie gaan. Reizen heeft gewoon iets magisch, of je nou binnen je eigen landsgrenzen blijft of je helemaal onderdompelt in een andere cultuur. Helaas is daar het échte leven die soms een beetje in de weg kan zitten om als globetrotter de wereld over te trekken. Het beste alternatief is dan om soms even weg te dromen bij de reisavonturen van andere mensen op Instagram. Omdat jouw volgende vakantie misschien nog best ver weg lijkt, hebben wij onze favoriete travel-Instagrammers voor jou op een rijtje gezet. Van loungen in een oneindige blauwe zee tot de mooiste wandelingen langs rijstvelden. Deze vier vrouwen hebben onze aandacht, en jaloezie. 

Hayley Vincent, @hayleyvincent
Deze twintigjarige influencer heeft misschien wel het leven waar we allemaal een beetje van dromen. Samen met haar vriend Jacon Riglen, die ook een succesvol travel Instagram heeft @beautifuldestinations, reist ze de hele wereld over.

 

Rach Stewart, @rachstewartnz
Deze Nieuw-Zeelandse influencer werkt in het dagelijkse leven als landschapsfotograaf. Wat je kan verwachten op haar Instagram? Prachtige shots van met sneeuw bedekte bergen en de ruige wildernis. 

 

Lauren Bullen, @gypsea_lust
Deze Australische beauty reist full-time met haar even knappe reispartner Jack Morris. Lauren Bullen’s Insta-feed heeft een bootlading aan adembenemende kiekjes. 


Méryl Denis, @meryldenis
Deze franse schone neemt je mee naar de mooiste plekjes op aarde. Bekijk vooral even haar laatste jaloersmakende kiekjes op Coachella. 

Lees ook: Deze 9 foodfestivals wil je niet missen

Beeld: Katelijne Verbruggen

Laatste nieuws

Zie ook