Nederlandse designer David Laport ontwerpt kostuums voor Nationale Opera & Ballet

Ja! Er zijn nog kaarten.

Lees ook

In de laatste How I Do the Job praatte Ginny met Stephanie Van Rappard, initiator van het Young Patrons Circle Gala. Het gala waar jij 1 juni bij kan zijn, bestaat uit een avondvullend programma. Met optredens van o.a. Het Nationale Ballet tot een silence disco en een afterparty met Girls Love DJs. Als kers op de taart maakte Nationale Opera & Ballet gisteren bekend dat de Nederlandse ontwerper David Laport de kostuums zal verzorgen voor de performance van Het Nationale Ballet tijdens deze avond. Even voor jouw informatie: Laport was verantwoordelijk voor verschillende rode loper looks van internationale sterren als Solange Knowles (MET), Sia en Jessie J. We hear you think. En ja, er zijn nog kaarten.
 
David Laport
De Nederlandse ontwerper David Laport (1986) studeerde in 2012 af aan de Royal Academy of Arts in Den Haag, daarna startte hij als freelance designer. Tijdens Amsterdam Fashion Week in 2014 lanceerde hij zijn eigen label en het merk groeide al gauw uit tot een internationaal succes. Zo won hij vorig jaar de prestigieuze European Woolmark Prize in Milaan. En nu kunnen we zijn werk bewonderen tijdens het Young Patrons Circle Gala, yes!
 
Het gala
Het International Young Patrons Gala is bedoeld voor alle cultuurliefhebbers en vormt een bijzondere introductie op opera en ballet. Tijdens het gala wordt bekendgemaakt waar de jaarlijkse bijdrage van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet aan wordt besteed. He avondvullende programma wordt gepresenteerd door Nederlandse actrice Anna Drijver. 
 
Het gala vindt plaats op vrijdag 1 juni 2018 in Nationale Opera & Ballet, Amsterdam. Kaarten zijn te bestellen via de website of verkrijgbaar bij de kassa van Nationale Opera & Ballet. 
  
 
Bron en beeld: Nationale Ballet & Opera 

Laatste nieuws

Zie ook