Pasgeboren dochter Khloé Kardashian nu al meer Instagram-volgers dan jij

Het is eigenlijk te gek voor woorden..

Pasgeboren dochter Khloé Kardashian nu al meer Instagram-volgers dan jij

Het dochtertje van Khloé Kardashian (33) en Tristan Thompson (27) mag dan pas geboren zijn, het is nooit te vroeg voor een Instagram-account, moet mama Khloé hebben gedacht. Het account heeft binnen no-time duizenden volgers gekregen. 

Affaire Tristan

Eerder schreven wij over Khloé's vriend, Tristan Thompson die verwikkeld is in een affaire-schandaal. Tristan werd twee weken geleden in de vroege ochtend met een mystery lady gespot in New York, terwijl Khloé in hun huis in Cleveland was. Er is ook beeldmateriaal van de basketballer terwijl hij twee dames zoent. Khloé stond toen op het punt om te bevallen.

@true

Op Instagram, what else, kondigde Khloé aan dat haar baby geboren is en 'True' heet. True kan natuurlijk nog helemaal geen berichtjes lezen en nogmaals, ze is pas één week oud (!), toch heeft ze haar eigen profiel. Inmiddels heeft ze meer dan 183 duizend volgers terwijl er nog geen berichten op het account geplaatst zijn. Het account waarop True in de toekomst zelf actief zal zijn heet @true, wij vragen ons af hoeveel Khloé heeft moeten neerleggen om aan dit account te komen. Is tegenwoordig niets belangrijker dan een Instagram-naam? Hoe dan ook: welkom op Instagram, True! 

Lees ook: Zó veel verdienen de Kardashians met één Instagram-post

Bron: Marie Claire UK l Beeld: Getty Images