Win: tickets Taste of Amsterdam [WINACTIE GESLOTEN]

Voor liefhebbers van eten!

Lees ook

Ben jij dol op eten en zie jij jezelf al lekker in de zon paraderen met een drankje terwijl je de culinairste hapjes proeft? Dan hebben wij een leuke winactie voor jou. Jij kan twee kaartjes winnen voor Taste of Amsterdam. Jaarlijks keert het event terug in het Amstelpark en deze tiende editie gaat ongetwijfeld even gezellig worden als voorgaande. Taste of Amsterdam zal zich afspelen van 1 t/m 3 juni.

Taste of Amsterdam 2018
Ook dit jaar verzamelen hobbychefs, foodlovers en dorstige thuisbartenders zich drie dagen in het Amstelpark. Naast een aantal Taste-vedetten zoals restaurant Blauw en chef Peter Lute, die al tien jaar onderdeel van het festival zijn, ontvangt Taste weer meerdere toprestaurants. Samen bedenken ze een menu waarbij er voor ieder wat wils is. Bij het zien van deze foto’s krijgen wij nu al trek in deze overheerlijke gerechtjes. 


Wat te doen?
Wil jij kans maken om samen met een vriendin of partner Taste of Amsterdam een dagje te bezoeken? Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en een Facebook-privébericht te sturen met daarin je naam en e-mailadres.

Voorwaarden
De winactie loopt tot 1 mei 2018. Na afloop nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars. De tickets zijn voor één dag naar keuze geldig. Voor meer informatie over Taste of Amsterdam, klik hier.

Lees ook: Dit is de perfecte hotspot voor je zakenlunch

Beeld: Taste of Amsterdam

Laatste nieuws

Zie ook