Bella Hadid reageert op geruchten avontuurtje The Weeknd

Ze plaatste een berichtje op Instagram.

Model Bella Hadid (21) en zanger The Weeknd, oftewel Abel Tesfaye (28), gingen in november 2016 uit elkaar na iets meer dan een jaar daten. Hun veeleisende werkschema’s waren naar verluidt de oorzaak van de split, hoewel geen van beiden heeft bevestigd wat er toen is gebeurd. Fans van het ex-koppel werden gek toen er geruchten gingen dat het paar de hele avond aan het zoenen was op Coachella afgelopen weekend. Nu reageert Bella op haar ‘romance’ met The Weeknd.

The Weeknd kon zijn ogen niet afhouden van Bella tijdens de Victoria’s Secret show in 2016

 

Selena Gomez
Na de break-up met Bella had The Weeknd een tijdje een relatie met zangeres Selena Gomez tot afgelopen oktober 2017. Nu Selena weer een vonk lijkt te hebben met ex Justin Bieber, raakten fans deze week door het dolle heen toen het leek alsof The Weeknd hetzelfde had – speculerend dat Bella en The Weeknd misschien weer bij elkaar zouden komen.

The Weeknd samen met Selena Gomez in mei 2017


It wasn’t me
Het model was echter snel met de geruchten te ontkrachten. Op Instagram gaf zij de simpele verklaring: “Ik was het niet” onder een Instagram-bericht van ENews. Over haar relatie met The Weeknd vertelde ze eerder aan Teen Vogue: “Het is mijn eerste break-up – en dus openbaar. Het zal een tijdje moeilijk zijn. Liefde doet pijn, maar je trekt jezelf erdoorheen.”

 

 

Lees ook: Backstage: Quick fire met topmodel Bella Hadid 

Bron: Marie Claire UK l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws