Rihanna compleet onherkenbaar op Coachella

Zo kon ze rustig tussen het 'normale' volk lopen.

Lees ook

Zangeres Rihanna (30) kon zeker niet afwezig blijven bij hét muziekfestival van het jaar. Op de laatste avond van het eerste weekend van Coachella (of moeten we nu Beychella zeggen?) was ze aanwezig om Cardi B’s optreden te bekijken. Zelf trad RiRi niet op. Nu denk je misschien: “Huh, Rihanna?”, ja zeker, je zal haar waarschijnlijk op foto’s niet hebben gespot omdat ze er onherkenbaar uitzag. 

Bivakmuts
Gekleed van top tot teen in Gucci inclusief bivakmuts maakte RiRi Coachella onveilig. Ze was ook echt toegewijd om haar bivakmuts de hele avond te dragen, omdat het lijkt alsof ze haar oorbellen aan de muts had genaaid. Haar hele look komt rechtstreeks uit Gucci’s Herfst/Winter 2018-collectie.
 

when u finna run outta hangers.

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

 

 

drip drip eye focus @badgalriri @illjahjah @yusefhairnyc #makeupbypriscillaono

Een bericht gedeeld door Priscilla Ono (@priscillaono) op

Onherkenbaar in publiek
Of ze nou per se anoniem wilde blijven of juist een enorm fashion statement wilde maken is niet duidelijk. Eén ding is zeker: ze kreeg zeker veel aandacht van festivalgangers door haar opvallende look. Rihanna leek op haar gemak door de crowd te kunnen lopen zonder aangesproken te worden. Smooth RiRi, smooth. Toen RiRi Cardi B ontmoette, moest Cardi B lachen toen ze de look van Rihanna zag. Bekijk het filmpje!

 

 

Lees ook: 10 dingen die Rihanna een icoon van deze tijd maken

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook