Marie Claire tipt: de Netflix-film voor zondagavond

Zo spannend!

Lees ook

Elke zondagmiddag tippen wij een film of serie op Netflix die jij echt moet kijken. Ditmaal hebben wij voor een spannende film gekozen: Gerald’s Game (2017). De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephen King. Pak je popcorn er maar bij. 

Het verhaal
Gerald Burlingame (Bruce Greenwood) en zijn vrouw Jessie (Carla Gugino) proberen de vlammen van hun huwelijk opnieuw aan te steken met een terugtrekking naar hun afgelegen huis aan het meer. Maar wanneer een gevaarlijke seksgame per ongeluk Gerald doodt blijft Jessie alleen achter terwijl ze met handboeien aan het bed vastzit. Jessie moet haar paniek en hallucinaties overwinnen, wil ze ontsnappen. Bekijk de trailer onderaan.

Relaxte zondag
Op een rustige zondag kan het zo zijn dat je helemaal geen zin hebt om te koken. Een goed alternatief is dan Marley Spoon! Marley Spoon bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet. Het kan leuk zijn om verrassende en nieuwe gerechten te maken. Je kan zelf kiezen welk gerecht je thuis gestuurd krijgt. Hoe relaxt? Makkelijk en snel met je hapje op de bank neerploffen en Gerald’s Game kijken.

 

 

 


Lees ook: Marie Claire tipt: de Netflix-film voor zondagavond

Beeld: Youtube

Laatste nieuws

Zie ook