Dit is waarom je de tweede editie van het International Young Patrons Gala niet mag missen

Kijk even mee achter de schermen van het National Opera & Ballet.

Lees ook

Aanstaande vrijdag organiseert het Nationale Opera & Ballet de tweede editie van het International Young Patrons Circle Gala in Amsterdam. Na het grote succes van de eerste editie kon een vervolg niet uitblijven. YPC verenigt young professionals, filantropen en kunstliefhebbers tussen de 25 en 40 jaar, uit binnen- en buitenland, die de liefde voor opera en ballet met elkaar delen.

Ben jij er bij?
Op vrijdag 1 juni kunnen opera en balletliefhebbers hun hart ophalen tijdens een exclusieve avond gemaakt voor en door jonge cultuurliefhebbers. Een verrassingsprogramma met unieke pop-up optredens en een groot feest in de foyer van het theater staan op de planning. Actrice Anna Drijver zal de avond vlot laten verlopen waarbij zij ook meteen zal bekendmaken waar de jaarlijkse bijdrage van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet aan wordt besteed.

Zó zag het Young Patrons Circle Gala er vorig jaar uit! Kaarten zijn online te bestellen of verkrijgbaar bij de kassa van Nationale Opera & Ballet (020) 625 54 55. 

In gesprek met
Als je een echte carrièretijger bent en altijd wel je oog op nieuwe uitdagingen laat vallen, ken je ongetwijfeld Vacature via Ginny. Niet? De vrouw erachter is de 32-jarige Ginny Ramkisoen uit Amsterdam. Deze girlboss heeft haar eigen online platform voor werkzoekenden en gaat samen met Marie Claire Nederlandse ambitieuze vrouwen opzoeken in hun favoriete habitat; the office

Dit keer praat Ginny met Stephanie Van Rappard, initiator van het Young Patrons Circle Gala. Kijk mee! 

 
Lees ook het interview met Stephanie in het nieuwe issue van Marie Claire. Deze vind je hier!

Beeld: Myrthe Giesbers | Hoofdbeeld: Petrovsky & Ramone

Laatste nieuws

Zie ook