Om deze reden boycot Cara Delevingne Coachella

Ergens heeft ze een punt.

Lees ook

Actrice, zangeres, model en schrijfster. Cara Delevingne (25) heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Van een goedlopende modellencarrière overstappen naar acteerwerk, je moet het maar durven. Cara schreef in 2017 een boek met LGBT als thema en zet zich dan ook actief in voor dit onderwerp. En ook al is Cara bekend als feestbeest en afsluiter van elke afterparty, is ze dit jaar niet van plan om terug te keren, naar haar voordien geliefde festival, Coachella in Californië.

Boycot
Cara boycot het muziekfestival omdat het eigendom is van Philip Anschutz, die beschuldigd is van het doneren van geld aan meerdere anti-LGBT-haatgroepen. De miljardair, hoofd van Anschutz Entertainment Group (AEG), zou zijn non-profitorganisatie hebben gebruikt om te doneren aan extreem conservatieve Christelijke organisaties. Ze bracht de hashtag #NoChella in het leven om haar woede over Anschutz’s acties te uiten.

Beyoncé gekte
Niet alleen Adele is mega fan van Beyoncé, ook Cara is dol op de zangeres. Fans van Cara waren verbaasd en in verwarring nadat ze op Instagram het optreden van Beyoncé prijst. Ze reageerde hierop door te zeggen dat ze, hoewel ze tegen het festival is, ze wel kan houden van een artiest die daar optreed. “Alleen omdat ik van Beyoncé houd, wil nog niet zeggen dat ik nu van Coachella houd. Ik zou nog steeds niet gaan”, zei ze op haar Instagram-account.

 

Lees ook: Wat is er met het oor van Cara Delevingne gebeurd?

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook