Dit zijn dé beste beautyproducten van het jaar

Ontdek de oscars onder de beautyproducten!

Op woensdag 11 april reikte Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Samen met onze trouwe partners vierden we de Prix d’Excellence de la Beauté in intiem gezelschap in restaurant Bougainville in het luxe boetiekhotel  TwentySeven op de Dam in Amsterdam. Hoe deze uitreiking eruitzag? Kijk onderaan het artikel even mee, wij hebben bewijsmateriaal van een middag lekker lunchen, talentvolle gasten die een prijs mochten ontvangen en natuurlijk veel beautytalks

Deze uitblinkers gaan er met de prijzen vandoor.

Internationale Awards
22 beautyjournalisten uit 11 verschillende landen selecteerden de beste producten van het jaar. Dit zijn de winnaars van 2018.

Clinique


Dit zegt de jury: “Deze mascara doseer je door simpelweg aan de huls te draaien. Je wimpers zien er goed uit met een dun laagje, maar ook met de meer intense variant zijn ze mooi gedefinieerd en gekruld. Echt een favoriet!”
CLINIQUE LASH POWER FLUTTER-TO-FULL MASCARA, € 28,50.

Sisley


Dit zegt de jury: “De mix van olieachtige en waterige texturen is als een balsem die smelt op je huid. Hij egaliseert, biedt comfort en laat de huid fluweelzacht achter. De geur is verslavend lekker!”
SISLEY BAUME-EN-EAU À LA ROSE NOIRE, 50 ML € 153.

Shiseido


Dit zegt de jury: “Huidverzorging met simpele formules en een luxe uitstraling. Zeer effectief, verfijnde texturen en een lust voor het oog. Eenvoud is succes!”
SHISEIDO WASO CLEAR MEGA-HYDRATING CREAM, 50 ML € 45.
SHISEIDO WASO QUICK MATTE MOISTURIZER OIL-FREE, 75 ML € 45.
SHISEIDO WASO FRESH JELLY LOTION, 150 ML € 33.

Giorgio Armani 

Dit zegt de jury: “Goeie dekking en toch een no-make-up look. Deze vloeibare foundation met SPF 25 is licht en smelt perfect samen met de huid door de uitgebalanceerde kleurpigmenten en de ultra fijne formule.”
GIORGIO ARMANI POWER FABRIC FOUNDATION SPF 25, € 53.

Dior


Dit zegt de jury: “Een lipproduct met een tattoo-effect dat tot tien uur blijft zitten, lipstick met twee verschillende finishes, een vernieuwende mascara en de minimalistische skincare-lijn. Deze producten van Dior zijn zó innovatief dat ze een speciale prijs verdienen.”
DIOR PRESTIGE LA MICRO-HUILE DE ROSE, 30 ML € 223,50.
DIORSHOW PUMP’N’VOLUME, € 35,50 DIOR ADDICT LIP TATTOO, € 33,50.
ROUGE DIOR DOUBLE ROUGE, € 37,50 DIOR HYDRA LIFE MICELLAIR WATER – NO RINSE CLEANSER, 200 ML, € 36.

Kérastase

Dit zegt de jury: “Een shampoo en conditioner zonder siliconen, sulfaten en parabenen. 98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en 97% is biologisch afbreekbaar. De producten schuimen goed en spoelen gemakkelijk uit. Voor schoon, glanzend en zijdezacht haar.”
KÉRASTASE AURA BOTANICA CRÈME DE BOUCLES, € 18,95.
KÉRASTASE AURA BOTANICA BAIN MICELLAIRE RICHE, € 22,90.

Estée Lauder x Victoria Beckham
Dit zegt de jury: “Als we één make-upcollectie moesten kiezen, zou dit ’m zijn. De producten zijn juwelen en eenvoudig aan
te brengen. We zien uit naar de nieuwe collectie.”
Deze limited edition is helaas niet meer beschikbaar.

Biotherm

Dit zegt de jury: “De uitvoeringen van de formules zijn allemaal even vernieuwend en heerlijk. Van een elastische gel met vormgeheugen tot een emulsie die transformeert tot schuim. Biotherm is bovendien zeer begaan met het milieu.”
BIOTHERM SKIN FITNESS FIRMING & RECOVERY BODY EMULSION, 200 ML € 28.
BIOTHERM LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION, 50 ML € 43,50.
BIOTHERM SKIN OXYGEN DEPOLLUTING CLEANSER, 150 ML € 27,70.
BIOTHERM AQUASOURCE EVERPLUMP NIGHT, 75 ML € 62.
BIOTHERM BLUE THERAPY CREAM-IN-OIL, 50 ML € 72,50.

Nederlandse awards
Naast de internationale prijzen is er ook een Marie Claire Prix de la Beauté voor deze Nederlandse favorieten. 

Clarins

Dit zegt de jury: “Om een probleem aan te pakken, moet je eerst de oorzaak weten. Daarom deed Clarins uitvoerig onderzoek naar het gedrag van de vetcellen die cellulite veroorzaken. Het resultaat is een product dat doet wat het belooft. Met natuurlijke extracten en een fijne smeerbaarheid.”
CLARINS BODY FIT ANTI-CELLULITE CONTOURING EXPERT, 200 ML € 55.

Lancaster


Dit zegt de jury: “Met zonbescherming tegen alleen uv A- en uv B-straling kom je er niet, want infrarood en zichtbaar licht zijn net zo schadelijk voor je huid. Deze zonproducten van Lancaster richten zich op het hele lichtspectrum. Ze smeren ook nog fijn en ruiken heerlijk.”
LANCASTER SUN CONTROL ANTI-WRINKLES & DARK SPOTS SPF 30, 50 ML € 48,44.
LANCASTER SUN SPORT COOLING INVISIBLE MIST SPF50, 200 ML € 35.
LANCASTER SUN BEAUTY FAST TAN OPTIMIZER SATIN SHEEN OIL SPF30, 150 ML € 32,15.
LANCASTER SUN BEAUTY SUBLIME TAN COMFORT TOUCH CREAM SPF50, 50 ML € 31.

Chanel

Dit zegt de jury: “Een ideaal basisproduct voor elk moment van de dag. ’s Ochtends als subtiele foundation voor een mooie, egale huid en gedurende de dag als touch-up. Fijn dat dit product je huid hydrateert en ook nog beschermt tegen de zon.”
CHANEL LES BEIGES TOUCHE DE TEINT BELLE MINE SPF 25 FOUNDATION, € 57.

Hannah 

Dit zegt de jury: “Een multitasker, daar houden we van. Dit product doet namelijk niet alleen aan skincare, het is ook meteen een primer en dus de eerste stap in je make-uproutine. Pakt huidverslapping aan én geeft een soft focus-effect, waardoor je huid mooi egaal en mat oogt.”
HANNAH BRILLIANT TOUCH, 10 ML € 19,90 HANNAH BRILLIANT TOUCH, 30 ML € 55,90.

Dit was de Prix d’Excellence de la Beauté uitreiking 2018:

 

 

Video: Sanne Bakker | Video: Helene Wiesenhaan | Header beeld: Getty Images

Laatste nieuws