Obama's niet uitgenodigd voor huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Terwijl het viertal goed met elkaar omgaat.

Obama's niet uitgenodigd voor huwelijk prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Barack Obama gaan way back maar desondanks hun gezamenlijke ontmoetingen in Kensington Palace en het interviewen van elkaar op een BBC-radioprogramma, ontvingen de voormalige president en first lady van de Verenigde Staten geen uitnodiging voor het koninklijk huwelijk. Maar maak je geen zorgen, geen enkele andere politieke leider kreeg een invite, wat betekent dat de Britse premier Theresa May, president Trump, Melania Trump en onze eigen koning Willem-Alexander en koningin Máxima ook niet aanwezig zullen zijn.

Gastenlijst

Wie er exact op de gastenlijst staan is niet bekend. Toch weten we al dat de Spice Girls gaan optreden en dat het 'gewone volk' de kans krijgt om eerste rang te staan.

Persoonlijke bruiloft

Richard Palmer, koninklijke verslaggever van het Britse dagblad Daily Express, schrijft op Twitter dat het paar heeft besloten om geen politieke leiders uit het Verenigd Koninkrijk en het buitenland uit te nodigen.Geen directe erfgenaam

Verder voegde Palmer eraan toe dat niemand zal worden uitgenodigd op basis van de functie die hij/zij bekleedt. Prins Harry en Meghan Markle willen iedereen op hun bruiloft persoonlijk kennen. Rebecca English, verslaggeefster bij de Britse Daily Mail, heeft via een bron verkregen dat het voor Harry en Meghan niet nodig was om een formele gastenlijst op te stellen. Harry is namelijk geen directe erfgenaam van de troon. De bron zegt ook dat Barack en Michelle niet kunnen wachten om het koppel weer eens te zien. 

Hopelijk zien we Harry, Meghan, Barack en Michelle snel weer samen. Wie weet, misschien wel op een dubbeldate? Lees ook: Meghan Markle heeft de ontwerper van haar trouwjurk gevonden

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images