Actrice Rachel McAdams bevallen van eerste kindje

Proficiat!

Lees ook

Actrice Rachel McAdams (39 jaar), bekend van kaskrakers als The Notebook en Mean Girls, is bevallen van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Jamie Linden (37) verwelkomt zij een zoontje. Jamie is een bekende scenarioschrijver, zo schreef hij het script van de film Dear John uit 2010. Het is nog niet duidelijk op welke datum de actrice is bevallen.

Privacy
Rachel houdt haar relatie erg privé. Sinds september 2017 is ze niet meer op de rode loper gespot. Eind februari sloeg de actrice zelfs de première van haar meest recente film Game Night over, wat tot speculatie leidde dat ze hoogzwanger zou zijn. Hopelijk houdt Rachel ons niet langer in spanning en plaatst ze binnenkort een foto van haar prachtige zoontje.

Moederschap
Rachel wees het moederschap nooit af. In 2009 vertelde ze aan het Amerikaanse People dat ze niet kon wachten om moeder te worden. “Het krijgen van een paar kinderen zou geweldig zijn. Ik kijk uit naar het moment.” In 2010 vertelde ze aan InStyle: “Een deel van mij is erg gehecht aan het idee van kinderen krijgen. Het hangt er echt van af of ik de persoon vind met wie ik dat wil delen.” En dat lijkt met Jamie eindelijk gelukt te zijn! Zwanger worden van je eerste kindje op latere leeftijd is tegenwoordig helemaal niet gek. Zo worden Nederlandse vrouwen ook steeds later moeder.

Rachel in september 2017


Lees ook: Rachel McAdams ziet een Mean Girls-reünie wel zitten

Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook