Video: zo snel gooit iemand iets in je drankje

Shocking!

Video: zo snel gooit iemand iets in je drankje

Het zal je maar gebeuren: je bent op een festival en zonder dat je het weet, wordt er iets in je drankje gegooid. Het is de nachtmerrie van elke feestganger en vaak gebeurt het zonder dat je het door hebt. Bij toeval staat het nu op beeld. Een meisje filmt haar en haar vriendin terwijl ze aan het feesten zijn. Op de achtergrond is te zien hoe een jongen iets in het drankje van één van de meisjes gooit.

Filmpje

Twitter stond weer op zijn kop. Sommige mensen twijfelen aan de echtheid van het filmpje. Zo beweren twitteraars dat de jongen niks in zijn handen heeft of dat het filmpje gestaged is. Aan het eind lijkt het te gebeuren. Zie jij het?Tips om problemen te voorkomen

Het is natuurlijk niet relaxed om te weten dat dit kan gebeuren. Wij hebben een paar tips van Druglijn op een rijtje gezet om problemen te voorkomen.1/ Laat je drankje nooit alleen achter.

2/ Haal je drankje zelf bij de bar en kijk toe hoe de barkeeper het inschenkt.

3/ Als je uitgaat, ga dan altijd met een paar vrienden en maak de afspraak om elkaar niet uit het oog te verliezen.

4/ Als iemand van de groep zich niet goed voelt, laat je hem of haar niet alleen, maar zoek je hulp.

5/ Als je je niet goed voelt, zeg dit dan aan een vriend.Lees ook: Niet zomaar hoofdpijn: "Ongeveer een half miljoen mensen in Nederland heeft chronische migraine"

Bron: NSMBL | Beeld: Getty Images