Wedden dat jij dit gedeelte van de Friends-intro je hele leven fout zingt?

Wij komen er nu pas achter!

Lees ook

Liefhebbers van de old-school serie Friends waren door het dolle heen toen Netflix aankondigde de serie beschikbaar te stellen. De serie behoorde tot één van de populairste jaren ’90-series en werd maar liefst tien jaar lang uitgezonden (1994-2004). Fans van de sitcom zullen de intro ‘I’ll be there for you’ van The Rembrandts voluit kunnen meezingen. Wij dachten altijd dat we de song goed zongen, maar nu zijn we er achter gekomen dat het liedje toch even anders gaat dan wij dachten. En dat is nogal gênant. Je kan ons voortaan bereiken op 15 Yemen Road, Yemen. 

When the rain starts to…
Tijdens de Britse show Saturday Night Takeaway gedurende het onderdeel Singalong Live werd aan een kandidaat gevraagd om de volgende zin compleet te maken: ‘When the rain starts to…’. Ze antwoordde “fall”, net als wij zouden doen. Maar tot onze verbazing was dit antwoord fout, het moest ‘pour’ zijn. Toegegeven: het klinkt eigenlijk wel logisch, omdat ‘pour’ met de daarop volgende zin ‘I’ll be there for you, like I’ve been there before’ rijmt. Toch, als je snel luistert, klinkt ‘fall’ zo logisch.

Reacties
Niet alleen wij waren geschokt, Twitter liet weer van zich horen.


Titelsong

Luister zelf naar de titelsong. Ben jij #TeamFall of #TeamPour? Hoe dan ook, het is tijd om de serie te gaan bingewatchen.

Lees ook: Meghan Markle moest op déze cursus voordat ze The Queen ging ontmoeten

Beeld: Friends

Laatste nieuws

Zie ook