Meghan Markle moest op déze cursus voordat ze The Queen ging ontmoeten

Het lijkt ons nog best wel leuk.

Meghan Markle moest op déze cursus voordat ze The Queen ging ontmoeten

Na het winnen van de harten van de Britse fans - én de onze - weet Meghan Markle ook het hart van de Britse royals voor zich te winnen, met name dat van de Queen.

Thee cursus 

Om de aanstaande bruid beter te leren kennen is er een biografie over haar uitgekomen, Meghan: A Hollywood PrincessVolgens de biografie onderging de 36-jarige een training voordat ze de koningin ging ontmoeten. Na de training wist Meghan op de juiste manier thee te drinken. Ja, echt. Meghan repeteerde de kunst maandenlang voordat de echte ontmoeting plaatsvond. Dat houdt in: leren hoe je het kopje in de juiste greep houdt en hoe je daarbij je lichaam positioneert. Heerlijk hoe de Britten van zoiets simpels iets gecompliceerds kunnen maken, nietwaar? Meg heeft trouwens ook al een proef gedaan, voordat haar verloving werd aangekondigd moest ze al een theetje doen in Balmoral Castle.

Honden besluiten mee

De training lijkt zeker de moeite waard te zijn geweest want naar verluidt heeft Meghan de koninklijke zegel van goedkeuring, gegeven door Elizabeth herself, mogen ontvangen. Ook kreeg ze de goedkeuring van niemand minder dan de koninklijke corgi's van de koningin, tot ergernis van prins Harry. "Ik heb de afgelopen 33 jaar besteed aan blaffen", grapte prins Harry in hun officiële verlovingsinterview. "Deze komt binnen, absoluut niets". Meghan bevestigde toen het verhaal en legde uit: "[De corgi's] stonden gewoon op mijn benen tijdens de thee, het was heel zoet."

"The Queen ontmoeten was ongelooflijk", vertelt ze. "Om haar door zijn lens te kunnen ontmoeten, niet alleen met zijn eer en respect voor haar als de vorst, maar de liefde die hij heeft voor haar als zijn grootmoeder, al die lagen zijn zo belangrijk voor me geweest."

Lees ook: Biografie Meghan Markle: "Ze is eerder koningin geweest"

Bron: Beau Monde l Beeld: Getty Images