5 feiten over definitief ontharen onthuld

Dit moet je weten over pijnloos en definitieve ontharing!

Lees ook

Nu op Marie Claire.nl: een exclusieve aanbieding van Change Laserclinic. Reserveer nu 8 oksel-behandelingen voor € 149 i.p.v. €790. Één pakket bevat 8 behandelingen, waarvan 5 met de Soprano laser en 3 met de GentleLASE. Lees snel verder. 

100% pijnloze en definitieve ontharing. Het is een concept dat voor elke vrouw en de meeste mannen als muziek in de oren klinkt. Volledig en voor altijd af van je ongewenste haargroei, en dat zonder maar een beetje pijn. Hana Moestoredjo van Change Laserclinic heeft haar ervaring in deze specifieke branche gebruikt om dit concept tot een succes te leiden. Inmiddels heeft ze drie filialen in amper twee jaar tijd weten te vestigingen. Hier worden duizenden klanten uit alle hoeken van Nederland en België geholpen om af te komen van hun ongewenste haargroei. Wij vroegen Hana Moestoredjo naar uitleg!

Hana Moestoredjo

100% pijnloze en definitieve ontharing – dat klinkt veel belovend! Kun je vertellen hoe jullie dat kunnen waarmaken?
”Wij werken met de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie ter wereld, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Deze twee lasers zijn een hulpmiddel om 100% pijnloze en definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen. Daarnaast werken wij met een uniek behandelprotocol waarin wij ons onderscheiden van de rest.”

Pijnloos ontharen, dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Zijn de behandelingen daadwerkelijk pijnloos?
”Bij Change Laserclinic zijn de behandelingen echt 100% pijnloos. Er zijn genoeg klinieken die werken met goede laserapparatuur, soms vergelijkbaar met die van ons, maar de behandelingen zijn daar niet pijnloos. De meeste mensen denken vaak dat de laser zelf zorgt voor pijnloze ontharing, maar dat is een grote misvatting. Het behandelprotocol is eigenlijk veel belangrijker om pijnloze ontharing te kunnen waarmaken. Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, hebben wij een uniek behandelprotocol ontwikkeld. Dit behandelprotocol verschilt per klant, maar is in grote lijnen voor iedereen gelijk. Zodra klanten bij ons in behandeling gaan wordt er een specifiek behandelprotocol vastgesteld. Daarbij hebben wij momenteel de mogelijkheid om twee soorten lasers te gebruiken. Ook dat is een unicum!”

Twee soorten lasers? Kun je dat uitleggen?
”Zoals gezegd, het is niet de laser die zorgt voor het beste resultaat, maar het behandelprotocol. Er zijn vele soorten lasers op de markt verkrijgbaar. Elk met z’n eigen voor- en nadelen. Er bestaat namelijk geen laser die de “beste” is. Zo kun je bijvoorbeeld met de ene laser nauwkeuriger werken als de andere. Of de ene laser is krachtiger dan de andere. Geen van alle lasers bezit alle voordelen. Doordat wij nu de mogelijkheid hebben om 2 lasers te combineren hebben wij, als enige kliniek, alle mogelijke voordelen in huis.”

Nog even over die pijnloze behandelingen. Je zou denken dat als de behandeling pijnloos is, dat de behandeling wellicht minder effectief zou kunnen zijn. Of is dat een misverstand?
”Ja dat is een groot misverstand van vele klanten, maar ook van klinieken! Het laseren werkt namelijk als volgt; de laser brengt een bepaalde hoeveelheid energie aan op de huid, die energie wordt omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het haarzakje haar vitale eigenschappen verliest, waardoor het haarzakje doodgaat. In alle gevallen, ongeacht de laser, wordt er uiteindelijk evenveel energie op de huid aangebracht. Het gaat erom op welke manier je dat doet en met welke techniek. Als je dat op een ongecontroleerde of verkeerde manier doet, dan doet de behandeling pijn en kan deze minder effectief zijn, terwijl je dezelfde hoeveelheid energie aanbrengt en dezelfde laser gebruikt. En daar komt nou juist ons behandelprotocol om de hoek kijken.

Je kunt het vergelijken met een racewedstrijd van 2 coureurs. De ene coureur ben ik en de andere coureur is Max Verstappen. We rijden in beide exact dezelfde raceauto. Toch zul je zien dat de een veel beter resultaat boekt dan de andere, weliswaar met exact dezelfde auto. Dat is ook zo met laseren.”

Ga voor meer informatie naar www.changelaserclinic.nl

Advertorial | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook