Droomvacature: hele dag betaald Netflix kijken

Iets voor jou?

Droomvacature: hele dag betaald Netflix kijken

Wie heeft er tegenwoordig geen Netflix? Exact. De meeste van ons kunnen de gemakken van een streamingdienst niet meer wegdenken. Wij ook niet, daarom tippen wij elke week een Netflix-film of serie die jij moet zien. Van de alles-ontrafelende serie Dirty Money tot de tranentrekker The Lovely Bones. Nu heeft het Amerikaanse bedrijf een hele interessante vacature online staan die wij echt moeten delen. Ben jij dol op films en series? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

De job

Netflix is op zoek naar een analist voor het Japanse genre anime. Wat moet je doen? Je voert online onderzoek uit naar films en series. Je bekijkt en beoordeelt de content. Beeld je eens in: geld verdienen met datgene waar je het meest van houdt. Velen kunnen hier alleen maar van dromen. Lekker de hele dag bingewatchen met een goede zak chips of bak popcorn in de hand. Criteria

Wil jij het liefst meteen ontslag nemen bij je huidige werkgever? Wacht daar dan nog heel even mee. Er zijn enkele criteria die je moet weten voordat je solliciteert. Zo moet je een brede kennis van Japanse films en tv hebben, vloeiend Japans kunnen spreken/schrijven en goed in Engels zijn. De baan is gevestigd in Los Angeles of Los Gatos, dus gemotiveerd moet je wel zijn. 

Lees ook: Marie Claire tipt: Dé Netflix-film voor zondagavond

Beeld: Getty Images