Biografie Meghan Markle: “Ze is eerder koningin geweest”

De biografie komt op 17 april uit.

De royal wedding van Prins Harry en Meghan Markle komt er bijna aan (19 mei), dus verrast het ons niet dat er een boek over de toekomstige royal uitkomt. De biografie heet Meghan: A Hollywood Princess en wordt uitgebracht op 17 april. In de biografie staan verrassende claims. Of de claims waar zijn of niet, wij blijven fan van de inspirerende en stylish Meghan.

De waarheid?
Het boek is geschreven door Prinses Diana’s biograaf Andrew Morton. In het boek staan meerdere nieuwe onthullingen over de voormalige Suits-actrice. In hoeverre deze waar zijn is nog maar de vraag. De Engelse journalist heeft biografieën gepubliceerd over onder andere Diana, Tom Cruise, Madonna, Angelina Jolie en Monica Lewinsky waarvan verschillende boeken ongeautoriseerd zijn. Wij zetten de vier meest opvallende claims op een rijtje.

1/ Meghan’s huwelijk met haar eerste echtgenoot, Trevor Engelson, eindigde heel plotseling
Volgens Morton ontmoette Meghan Trevor in een bar in Hollywood. Door Trevor bemachtigde Meghan een kleine rol in de film Remember Me met acteur Robert Pattinson. Toen Meghan moest verhuizen naar Toronto voor de serie Suits bleef Trevor in Los Angeles. Morton schrijft: “Het huwelijk eindigde zo abrupt dat Meghan Trevor haar diamanten bruiloft- en verlovingsringen per aangetekende post terugstuurde.” Blijkbaar heeft Meghan’s rol in Suits haar een nieuw leven ingeblazen. Morton schrijft (via Daily Mail): “Ze was nu haar eigen vrouw, verdiende een vast inkomen, maakte nieuwe vrienden en was niet langer afhankelijk van de connecties van haar man.”

2/ Meghan had gelijk chemie met Prins Harry
Het is algemeen bekend dat Prins Harry en Meghan elkaar ontmoetten op een blind date, die blijkbaar op 1 juli 2016 plaatsvond in het Soho House in Londen.
Het leven is een romantische komedie, schrijft Morton (via Us Weekly): “Het was liefde op het eerste gezicht” De auteur beschrijft de eerste date als ‘bedwelmend’ (misschien keek hij stiekem mee door het raam?). 


3/ Meghan is altijd geobsedeerd geweest door Prinses Diana

Morton schrijft in het nieuwe boek dat Meghan kapot van verdriet was toen Diana Spencer in 1997 stierf. “Meghan en haar vrienden keken begin september 1997 naar de begrafenis van Diana, prinses van Wales, met tranen stroomafwaarts langs hun wangen. Volgens familievrienden was ze geïntrigeerd door Diana, niet alleen vanwege haar stijl, maar ook vanwege haar onafhankelijke humanitaire missies, door haar te zien als een rolmodel.” Dit suggereert dat ze zich heel goed bewust was van wie Prins Harry was voordat ze hem ontmoette. Morton haalt een vermeende ‘vriend’ van Meghan aan, genaamd Ninaki Priddy, die het volgende zei: “‘Ze was altijd gefascineerd door de koninklijke familie, ze wil Diana 2.0 zijn.”

Diana Spencer in 1996


4/ Meghan is eerder koningin geweest
Ook al is haar toekomstige echtgenoot op dit moment de vijfde in de rij voor de troon (maar zal worden verstoten naar de zesde als de baby van Kate Middleton arriveert), heeft Meghan al ervaring als Queen. Homecoming Queen, dat wel. Zoals de Times in een fragment uit het nieuwe boek van Morton meldde, werd de actrice in 1998 de Homecoming Queen van haar middelbare school. Een van haar leraren beschreef haar als “een hoogtepunt, zij had ongetwijfeld charisma.”

Lees ook: Meghan Markle krijgt flinke kritiek om uiterlijk

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws