Dit sportieve badkledingmerk ondergaat een revolutie en is stijlvoller dan ooit

En de items zijn beschikbaar vanaf maat 36 tot maat 54.

Dit sportieve badkledingmerk ondergaat een revolutie en is stijlvoller dan ooit

Het is misschien gek om te bedenken, maar er was een tijd dat zwemmen slechts 'pootjebaden' betekende. Een tijd waarin vrouwen nog niet konden zwemmen en zich compleet bedekten tegen de zon. Het duurde niet lang of vrouwen modieuze badpakken droegen en het water indoken. Het kunnen zwemmen was een teken van vrijheid en 

Tegenwoordig is badkleding in diverse modellen, kleuren en maten beschikbaar. En hoewel wij weten dat het belangrijk is om ons te beschermen tegen de zon, houden wij wel van sexy relaxen bij het zwembad. Heb jij deze zomer een zonvakantie gepland staan? Het Nederlandse badkledingmerk Tweka komt met een nieuwe collectie die zowel comfortabel als sexy is. Onmisbaar dus!Heritage bikini-design van TwekaTweka

Nog nooit van Tweka gehoord? Vast wel. Tweka is het oudste badkledingmerk van Nederland, sinds 1916 produceert het al badpakken en nam het voortouw in de 'zwemrevolutie' in Europa. Leuk feitje: Tweka gaf bij de badpakken een speciale gids voor het leren duiken. 

De gids die Tweka bij de badpakken gaf.Nieuwe revolutie

Nu is het voor Tweka zelf tijd voor een revolutie, die zij onder het motto Form, Function, Fashion & Forwardness ondergaat. Het merk gaat een rebranding aan onder leiding van de nieuwe CEO Jeroen van Douveren en Creative Director Margareth van Aken. De nieuwe collectie, die dit jaar wordt gelanceerd, bevat sexy badpakken en tweedelige setjes met een slimme lining voor extra comfort en functionaliteit. De beschikbare maten lopen op tot maat 54, zodat elke vrouw een Tweka-badpak kan dragen.

Collectie

De Lente/Zomer 2018-collectie bestaat uit twee verschillende lijnen: een POOL en BEACH-collectie. Waar de POOL-collectie is gericht op baantjes zwemmen, is de BEACH-collectie gefocust op lekker relaxen op het strand. Wat kan je verder verwachten? De kleurencombinatie rood, wit en blauw, die duidelijk is geïnspireerd op de scheepvaart en sportieve strepen. Tweka bewijst maar weer dat 'n badpak aankomende zomer hét item in je strandtas is.

Lees ook: Op naar de zon? Zo zorg je voor de beste bescherming voor je ogen

Beeld: Tweka