Acteurs Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden

Na negen jaar huwelijk zet het stel een punt achter hun huwelijk.

Acteurs Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden

Je zal het bijna niet geloven, maar het is waar. Channing Tatum (37) en Jenna Dewan (37), ons favoriete acteerkoppel uit Step Up, gaan na negen jaar huwelijk scheiden. Het paar gaf een gezamenlijke verklaring af. Ze hebben samen een dochtertje van vier jaar, Everly.

Als vrienden scheiden

Channing en Jenna plaatsten beiden op hun Instagram-account het bericht van de scheiding. Zij beginnen de boodschap met het bericht dat het voor hun vreemd aanvoelt om dit soort dingen met de wereld te delen, maar het eenmaal onderdeel is van het beroemd zijn. Daarna vervolgen ze dat ze als vrienden uit elkaar gaan. Ze zullen altijd van elkaar blijven houden, maar moeten nu verschillende paden gaan bewandelen.Step Up

Channing en Jenna leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de film Step Up in 2006. Zij vertolkten de rollen van Tyler en Nora. Voor de meesten zal de film bekend zijn, maar toch nog even een korte recap. Tyler wordt veroordeeld tot 200 uur gemeenschapsservice op de Maryland School of the Arts. Hij valt al snel op in de ogen van Nora, een balletstudent, die met haar klassieke routines hiphopbewegingen probeert te gebruiken. Na een eerste aarzeling overtuigt Nora Tyler om haar te helpen met haar dansroutines en de vonken slaan over. En dus niet alleen tussen hun personages.

Begin dit jaar deelde Jenna nog een video van hun originele auditie-tape. 

Lees ook: Emily Blunt over vervolg 'The Devil Wears Prada'

Beeld: Getty Images