Hebben: fancy zonneklep van Dior

Handig voor de zomer!

Hebben: fancy zonneklep van Dior

Als het aan de weersvoorspellingen ligt, is de zomer nog lang niet in aantocht. Toch denken wij op de redactie er iedere dag aan. Heerlijk aan het strand liggen met een cocktail in de ene hand en in de andere hand ofcourse het nieuwste issue van Marie Claire. Bij deze zomerse plannen horen natuurlijk de juiste accessoires. Iets ter bedekking tegen de zon is een must. Zo is bescherming van je ogen heel erg belangrijk. Naast een zonnebril is een zonneklep geschikt. En toevallig heeft Dior in de nieuwste collectie de meest fancy zonneklep die je maar kunt bedenken.

Ontwerp

Dior kwam met het ontwerp naar voren tijdens de Lente/Zomer 2018-show en heeft haar inspiratie gekregen van een serie experimentele werken van Niki de Saint Phalle. Deze musthave is beschikbaar in het geel, oranje, blauw en grijs en wordt afgewerkt met het J’Adior opschrift, evenals Christian Dior in grote letters op de elastische band. Bescheidenheid den top. De zonneklep is te koop voor 300 euro, maar dan heb je de naam Christian Dior wél op het achterhoofd.

 

Een bericht gedeeld door Kelsey Kemp (@kelz0224) opLees ook: J.W. Anderson's nieuwe collectie voor Converse, ja die zit weer goed

Bron: Beau Monde l Beeld: Getty Images