Zangeres Christina Aguilera ‘stripped’ op cover

Had jij haar herkend?

Zangeres en actrice Christina Aguilera (37) siert de cover van het nieuwste nummer van het Amerikaanse Paper Magazine. De Genie in a Bottle-zangeres ziet er prachtig uit, is fris en volledig onherkenbaar: ze is ‘stripped’ van alle make-up (remember haar vierde studioalbum Stripped uit 2002?) waarbij ze ons laat denken aan de Amerikaanse actrice en model Chloë Sevigny. Ze sprak met het tijdschrift over mode, seksualiteit en female empowerment.

Onherkenbaar
Christina ziet er au natural uit met sproetjes en minder oogmake-up dan we van haar zijn gewend. Wat Christina van haar look vindt? “Ik ben een vrouw die houdt van krachtige make-up. Ik ben altijd iemand geweest die heel graag experimenteert en houdt van over the top, een verhaal maakt en een personage speelt in een video en op het podium. Ik ben een artiest. Maar ik bereik nu het punt, zelfs muzikaal, dat het bevrijdend werkt om alles te kunnen strippen, te waarderen wie je bent en je rauwe schoonheid te tonen.” 

Van Hollywood-glamour tot leren blazers en platinablond haar tot zwarte highlights, Christina heeft bijna alles gedaan. Met haar steeds veranderende stijl hopen wij dat Christina deze look zal aanhouden, want ze kan het makkelijk hebben. 

Lees ook: Zien: Selena Gomez showt haar curves

Bron: Grazia l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws