Doe mee met de Amsterdam Egg Hunt van Apollo Hotel en win mooie prijzen

Vind jij de gouden vouchers?

Lees ook

Het Apollo Hotel in Amsterdam viert de lente én hoe! Het hotel luidt dit jaar de lente goed in door een spin-off te organiseren op de traditionele ‘egg hunt’. Deze ‘Amsterdam Egg Hunt’ is tegelijkertijd ook de kick-off van het speciale lente-arrangement met bijzondere Lente High Tea in Bodon, La Grande Brasserie. Op verschillende high-end locaties in Amsterdam worden in de week van 26 maart speciale gouden Tony’s Chocolonely-paaseieren verstopt met bijzondere vouchers die kunnen worden ingewisseld in het hotel.

Win win!
Gelukkige vinders worden verwend met bijvoorbeeld een 
gratis diner, high tea of aperitief in Bodon, La Grande Brasserie, of een overnachting in Apollo Hotel Amsterdam. Volg Marie Claire op Instagram, ontdek alle hints en win mooie Apollo Hotel prijzen. Van 26 maart t/m 31 maart geven wij elke dag om 12:00 uur de gouden tip op onze Instagramstories.

Hou deze week naast Marie Claire’s Instagram ook de social media kanalen van Apollo Hotel Amsterdam (Facebook en Instagram), Bodon (Facebook en Instagram) in de gaten want hier worden tips gegeven. Ook zal één taxi van Taxi Centrale Amsterdam dagelijks hints geven over de locatie van die dag. Deze taxi is (uiteraard) herkenbaar aan het gouden paasei op de taxi. Genoeg hints dus, nu is het aan jou om de gouden eieren te vinden.

Het Lente-arrangement van Apollo Hotel Amsterdam
Apollo Hotel Amsterdam, een Tribute Portfolio hotel, biedt in de maanden april en mei op vrijdag t/m zaterdag een exclusief lente-arrangement aan, wat bestaat uit een overnachting voor 2 personen, inclusief late check-out, ontbijt, parkeren en de speciale Lente High Tea bij Bodon, La Grande Brasserie. Dit arrangement is te boeken voor € 265,- exclusief stadsbelasting. Ook is het mogelijk om de high tea en de overnachting met ontbijt los te boeken. 

Good luck!

Beeld: Apollo Hotel Amsterdam

Laatste nieuws

Zie ook