Design-liefhebbers opgelet: dit evenement mag je niet missen

Heb jij een voorliefde voor interieur en ben je dol op vintage? Lees dit.

Lees ook

Bij Marie Claire is mode, beauty, carrière maar ook zeker interieur een van onze grote pijlers, zo groot is de liefde dat we in oktober dit jaar Marie Claire Maison lanceren. Naast mode kan je je namelijk ook door middel van je eigen interieur heel goed uiten, al wordt dit vaak vergeten. Als het gaat om interieurdesign weten de Fransen bijvoorbeeld waar ze het écht over hebben. Een bezoekje aan de Instagram-accounts van Franse interieurontwerpers geeft jou alleen al genoeg inspiratie om je hele huis onder handen te nemen.

Wij spraken enkele weken geleden Elisah Jacobs, eigenares van het interieurblog Interior Junkie. Zo zei ze: “Ik vind dat te vaak wordt gekeken of iets wel ‘praktisch’ is. Dat woord is verboden op mijn blog. Ik heb bijvoorbeeld een bakstenen muur in mijn nieuwe keuken.” Binnenkort kan je naast online ook in real life inspiratie op doen voor je woonkamer: het Design Icons-weekend komt eraan.

Stoer en chic
Heb jij een voorliefde voor interieur en ben je dol op vintage? Dan moet jij in het weekend van 7 en 8 april naar de zesde editie van Design Icons in de Kromhouthal Amsterdam. Je treft daar klassieke als onbekende na-oorlogse werken uit heel Europa. Meer dan zestig internationale designhandelaren – van België tot Zweden en Denemarken – showen hun interieurobjecten.

Info
Entree is op zaterdag 7 april 10 euro en op zondag 8 april 5 euro. Er is gratis entree voor kinderen jonger dan 16 jaar. Ook kan je gratis parkeren op locatie (beperkt) en in de directe omgeving. 

Lees ook: Door deze ‘interieur fouten’ lijkt je huis kleiner

Beeld: Design Icons 

Laatste nieuws

Zie ook