‘Sex and the City’-ster Cynthia Nixon wordt mogelijk gouverneur New York

En de reacties zijn hilarisch.

Lees ook

Na maanden van speculatie is het dan toch waar: Cynthia Nixon (51) stelt zich verkiesbaar als gouverneur van New York. Eerder schreven wij al over de geruchten, maar de voormalige actrice bevestigt het dan nu ook op haar Twitter-account. De actrices uit ‘Sex and the City’ blijven ons verrassen. Kim Cattrall schreeuwde van de daken dat ze Sarah Jessica Parker nooit heeft gemogen en wie had ooit kunnen bedenken dat Cynthia zich verkiesbaar zou stellen?

Miranda Hobbes
‘Sex and the City’-fans kennen Cynthia als niemand minder dan advocaat Miranda Hobbes, een carrièretijger met een cynische blik op relaties en mannen. De serie eindigde in 2004 maar heeft ons sindsdien nog niet los gelaten. Na twee films hoopten we allemaal op een derde deel maar dit plan is van de baan na de ruzie tussen Kim en SJP.

Gelijkheid
Cynthia zegt in haar campagnefilmpje: “New York is mijn huis. Ik heb nooit ergens anders gewoond en ben hier opgegroeid. We zijn nu een van de meest ongelijke staten in de Verenigde Staten waarin zowel ongelooflijk rijke als arme mensen wonen. Ik heb nooit ergens anders willen wonen, maar er moet iets veranderen.”

Grappige reacties
Veel fans reageren hilarisch op het nieuws. Lees hier de leukste tweets.

 

 

Lees ook: Deze vrouwen stampten een miljoenenbusiness uit de grond

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook