Deze 12 celebs gebruiken geen stylist

Had jij dit gedacht?

Lees ook

De meeste celebrities schakelen de hulp van stylisten in om hun te kleden voor de grootste evenementen. Toch zijn er enkele bekendheden die zichzelf kleden, no matter what. Voor de één is mode nou eenmaal meer weggelegd dan de ander. 

1/ Blake Lively
Op de vraag waarom Blake geen stylist in dienst heeft, grapte ze tijdens een event in Barneys in New York: “Waarschijnlijk omdat ik controleproblemen en een groot ego heb!”. Ze vervolgde: “Ik vind het gewoon leuk. Ik houd van design en mode en op deze manier kan ik creatief zijn. In mijn werk moet ik creatief zijn, maar daar zijn zoveel andere mensen bij betrokken. Dit is iets wat ik zelf kan bepalen, net als mijn haar en make-up.” 

2/ Erykah Badu
“Ik maak geen onderscheid tussen wat ik draag op straat en op het podium, het is allemaal mijn stijl,” vertelde ze aan Vogue. “Ik werk niet met een stylist en ik plan nooit wat ik ga dragen, het is altijd iets van het moment.”

3/ Olivia Munn
“Ik kan mezelf niet eens stylen”, vertelde ze in 2012 aan People. “Maar de enige reden dat ik geen stylist inhuur, is omdat ik het gevoel heb dat als ik een fashion fail maak, ik dan niemand de schuld kan geven dan mezelf.”

4/ January Jones
“Ik vind het niet leuk om mensen te betalen die me vertellen wanneer iets er goed uitziet,” vertelde ze Elle in 2009. “Als ik het zelf niet voel, waarom zou ik het dan dragen?”

5/ Diane Kruger
“Ik style mezelf nog steeds. Voor de rode loper leen ik vaak jurken van ontwerpers, omdat dat op een bepaalde manier gemakkelijker is”, legde ze uit. “Je geeft het terug en je hoeft er niet voor te gaan winkelen.”

6/ Taylor Momsen
“Ik denk dat het ontslaan van mijn stylist mij meer vrijheid heeft gegeven. Ik werd meegesleurd in een look die ik totaal niet was”, verklaarde de voormalig Gossip Girl-ster in 2010.

7/ Kate Moss
“Blake gebruikt niemand, Sienna Miller, Diane Kruger, Kate Moss – ze hebben allemaal een heel specifiek idee van hoe ze eruit zien en hoe ze zichzelf neerzetten en ze hebben een geweldige stijl”, vertelde styliste Sasha Charnin Morrison aan Fashionista in 2011. “Maar de meeste actrices hebben stylisten nodig, omdat ze simpelweg niet de tijd of de middelen hebben om alles te doen.”

8/ Sienna Miller
Sienna Miller maakte ook de lijst met stylisten van Sasha Charnin Morrison die zichzelf stylen.

9/ Diane Keaton
Diane staat bekend om haar unieke stijl en kleed zichzelf altijd.

10/ Emmy Rossum
Toen Huffington Post vroeg waarom ze geen stylist had, grapte ze: “Omdat ik van mode houd en oppervlakkig ben!” Daarna vervolgde ze: “Nee, ik houd gewoon van spelen met kleding, het is echt leuk. Ik mail PR’s of ontwerpers zelf, ik kies wat ik wil en het wordt naar mij gestuurd. Helaas moet ik het altijd weer terugsturen.”

11/ Dita von Teese
“De enige ‘moderne’ beroemdheid die ik bewonder qua stijl is Diane Kruger, omdat ze geen stylist gebruikt”, vertelde Dita in 2011 aan Stylist. “Ze is net als ik; we kiezen zelf onze kleding, zonder entourage.”

12/ Rachel Bilson
Rachel vertelde in 2010 aan Vogue: “Ik kleed mezelf. Ik doe vaak een ketting in mijn haar, mensen herkennen mij hieraan. Dat is wat jezelf stylen inhoudt. Het gaat om experimenteren en het leuk hebben. Je vindt stylen leuk of niet, ik vind het geweldig.”

Lees ook: Kanye West verbaast iedereen met nieuwe look

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook