De gewaagde blazer die niet in jouw garderobe mag ontbreken

Een echte musthave!

De gewaagde blazer die niet in jouw garderobe mag ontbreken

De blazer is weer helemaal terug van weggeweest. Dit najaar zag je 'm al bij menig it girl over de schouder hangen met daaronder een leuke blouse of mooie kol, maar ook het aankomende seizoen mag het jasje zeker niet in jouw garderobe ontbreken. En om 'm net even wat sexier te maken, is daar nu de boob blazer. Een echte musthave als je het ons vraagt. 

Weg met de beha

Een beha wordt steeds meer als een oncomfortabel iets gezien en dus worden celebs als Bella Hadid en Kendall Jenner steeds vaker zonder bustehouder gespot. Orseund Iris, een modelabel uit New York bedacht eerder al de shirtjes waarbij de beha onnodig werd door er een beugel in te verwerken, maar nu kun je het inmiddels bekende fenomeen 'free the nipple' ook in je blazer doorvoeren. 

Trend

Hoewel modeontwerper Dion Lee zijn prachtige ontwerpen nog geen maand geleden showde tijdens New York Fashion Week, lijkt de collectie nu al een enorme hit te zijn in de modewereld. De boob blazer belooft dan ook een trend te zijn waar elke modeliefhebber het aankomende seizoen niet meer omheen kan. En eerlijk is eerlijk: het is inderdaad enorm sexy. Durf jij 'm aan?

Lees ook: Op deze 7 manieren kan jij in je ondergoed over straat

Beeld: Getty Images