Ontwerp je eigen modecollectie voor VILA en win 5000 euro!

Modemerk VILA is opzoek naar een ontwerper en fotograaf.

Ontwerp je eigen modecollectie voor VILA en win 5000 euro!

Aanstormende mode-ontwerpers/fotografen opgelet! Heb jij altijd al een eigen collectie willen ontwerpen? Of een modecollectie willen fotograferen? Dit is jouw kans. VILA, de Deense high street darling, onderdeel van het Deense familiebedrijf BESTSELLER, een veelzijdig fashionlabel, is opzoek naar een designer en fotograaf. VILA staat voor feminine fashion met een bohemian touch en focus op kwaliteit, design en details. Naast het gebruik van prints en rijke materialen, zijn de silhouetten verfijnd en stralen joie de vivre uit.

 

En nu is VILA een Talent Award gestart! VILA zoekt;


1/ Een buitengewoon getalenteerde ontwerper, die een vijfdelige capsulecollectie voor VILA ontwerpt om de party collectie compleet te maken. Items die ons die vrouwelijkheid en fashion fix geven die zo goed past in het party seizoen.

2/ Een bijzonder getalenteerde fashion- en streetstyle fotograaf die in staat is het licht en de omgeving te gebruiken als uitgangspunt voor de perfecte streetstyle foto. VILA is op zoek naar iemand die houdt van impulsieve, caught-in-the-moment snapshot. Competitie


De VILA Talent Awards is een Europese competitie waarbij elk land één talent per categorie zoekt. Een Nederlandse jury bestaande uit professionals beslist welke designer en fotograaf naar de Europese finale gaat. Een internationale jury beslist wie de internationale winnaar wordt per categorie.

De Nederlandse jury bestaat uit:

- Annelies Pijper (Editor-in-Chief Marie Claire) 

- Cara Schiffelers (Fashion Director Marie Claire)

- Melody Lieftink (fotograaf)

- Annemieke Bakker (Marketing & PR Manager, BESTSELLER)

Enthousiast geworden? Deelnemen doe je hier. De deadline voor registratie is 16 april 2018.

Lees ook: Win: 2 x easyJet-tickets naar Napels

Beeld: VILA