Dit beautymerk komt met robot voor perfecte foundation

Zodat jij exact de juiste foundation bij je huidskleur krijgt!

Lees ook

Je kent het wel: je bent opzoek naar een nieuwe foundation maar nergens hebben ze jouw exacte huidskleur in een flesje. Uiteindelijk neem je een iets te donkere of lichtere kleur wat net niet goed matcht. Bij L’Oréal hebben ze hierover nagedacht en komen ze met een oplossing: een robot die jouw exacte kleur kan mengen.

De robot
Tijdens het SXSW techfestival in de Verenigde Staten liet het Parijse beautymerk het idee aan het publiek zien. Een apparaat analyseert je huid en op basis daarvan wordt er een foundation speciaal voor jouw huid gemaakt. Hoe geweldig klinkt dat? Nooit meer te lang in de winkel twijfelen voor welke teint je moet gaan. Lancôme en Skinceuticals, die onder L’Oréal’s hoede vallen, gaan de op maat gemaakte formules uittesten.

Le Teint Particulier
Lancôme lanceert de Le Teint Particulier-foundation, Skinceuticals het Custom Dose-gezichtsserum. Le Teint Particulier wordt beschikbaar in ongeveer 8000 kleuren, met in totaal 72.000 combinaties wanneer er gemixt wordt met verschillende dekkingen. Helaas, zowel de foundation als het serum zijn alleen nog maar te koop in de Verenigde Staten.

Er is nog geen duidelijkheid over wanneer het beschikbaar wordt in Europa. Dus, dat wordt nog een tijdje strugglen met het kiezen van de juiste foundation. 

Lees ook: De belangrijke beauty routine die we allemaal vergeten

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook