Vrouw valt ruim 46 kilo af door simpelweg dit te doen

Walk it!

Natalie Galyon is 46 kilo afgevallen door elke dag 10 minuten te lopen. Ze vertelt aan Woman’s Day dat meer beweging in de vorm van lopen de makkelijkste optie was. Ze besloot elke dag 10 minuten rondom haar huis te wandelen en het resultaat is verbluffend! 

Emo-eter
De 42-jarige vrouw kreeg het in haar dertiger jaren erg zwaar. Ze verloor haar ouders en werkte zo’n 15 uur per dag. Ze drukte haar verdriet weg door veel te eten. Tot dat ze 37 was en besefte dat het zo niet langer kon. Onderhand woog ze ruim 106 kilo en waren haar cholesterol en bloeddruk veel te hoog. De huisarts wilde dat ze medicijnen zou slikken. Natalie weigerde dit. Ze wilde eerst haar leefstijl veranderen. 

Life changing
Om een verandering te maken, begon Natalie met wandelen. Zo begon ze bij 10 minuutjes lopen, al werd dit al snel twee uur per dag. Omdat ze van de natuur houdt, was wandelen een makkelijke opgave. Daarnaast veranderde de vrouw ook haar eetpatroon. Haar porties werden kleiner en in plaats van koolhydraten at ze veel meer groente. “Ik ging op zoek naar nieuwe gezonde gerechten. Zo ben ik gek op pannenkoeken met havermout, blauwe bessen, kokosolie en eiwit.” 

Natalie is na drie jaar maar liefst 46 kilo afgevallen. Ze heeft bewezen dat ze ook zonder medicatie haar leefstijl kon veranderen. Als personal trainer deelt ze nu haar ervaringen met anderen. 

 

Lees ook: Zo maak je van Netflix je personal trainer

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws