Het carrièrenummer van Marie Claire ligt nu in de winkel

Koop'm nu!

Het carrièrenummer van Marie Claire ligt nu in de winkel
Al vieren we op de redactie élke dag vrouwendag, vandaag, 8 maart is het International Women's Day en dat maakt het net iets specialer! Sinds 1989 willen we met Marie Claire Nederlandse vrouwen raken met sterke reportages, pushen om in je carrière net die extra stap te doen en je te inspireren met de nieuwste mode-en beautytrends. Een mooie gelegenheid dus om een hommage te brengen aan alle vrouwen die de manier waarop we naar de wereld kijken veranderen. 
 
Powervrouwen

Om Nationale Vrouwendag te vieren lanceren we vandaag ons carrièrenummer met de ever gorgeous Sylvia van der Klooster op de cover. Een issue vol selfmade succesvrouwen, reportages over salarisongelijkheid, hoe een burn-out tot een business leidde en veel meer. 
 
 
 
"Noem ons girl bosses, carrièretijgers of ambitieuze vrouwen"

Leven tot het maximum

Hoofdredacteur Annelies Pijper: "'Over een half jaar kun je op een totaal ander level zitten. Mentaal, spiritueel and financieel. Blijf eraan werken en blijf in jezelf geloven.' Deze quote die we een tijdje geleden op Instagram postten, blijft maar door mijn hoofd spoken. Een aantal collega’s bleken precies hetzelfde te hebben. Ik denk dat dit komt omdat ik er echt in geloof. En ik vind ’m goed passen bij het thema van deze Marie Claire: at work. Noem ons girl bosses, carrièretijgers of ambitieuze vrouwen: op onze eigen manier willen we allemaal het maximale uit ons leven en ons werk halen. Je plannen bijsturen – of soms gewoon in de prullenbak gooien en opnieuw beginnen – hoort erbij. Als ik naar mezelf kijk, denk ik dat succes vooral een kwestie is van doorzetten en blijven leren. 

Let's do it

In deze Marie Claire vind je dus volop werkinspiratie. Van vrouwen én van mannen. Zo lees je in de fashionstory het verhaal van de Nederlandse ontwerper David Laport, die de wereld verovert en boordevol ideeën zit, maar ook moest leren omgaan met tegenslagen (pag. 72). De succesverhalen van vier selfmade vrouwen op pagina 54 kan ik iedere ondernemer aanraden. Vooral als je net als ik 24 uur per dag met je bedrijf bezig bent en graag wilt groeien als ondernemer en als mens. En voor wie er in de tussentijd ook nog een beetje leuk en powerful uit wil zien (geloof mij, dat kan ook zonder torenhoge hak- ken): in de modeseries krijgt het pak een geheel eigen, vrouwelijke twist. De power spat van de pagina’s! Ik was meteen dol op het Céline-pak (pag. 86). Toen afgelopen week ook nog het bijzondere nieuwtje ter redactie kwam dat model Sylvia van der Klooster (40) na twintig jaar terug is op New York Fashion Week, was de vreugde over dit nummer compleet. Want wij hebben haar deze maand toch maar mooi op de cover. In pak! Genoeg handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik zeg: laten we ervoor gaan, of je doelen nu groot of klein zijn.

Naast deze highlights vind je nog meer beauty, carrière en inspirerende vrouwen in dit nieuwe nummer van Marie Claire. Maar ook op de website kun je veel mode verwachten. Enjoy! 

Wil je genieten van voordelige abonnementen? Wij hebben ze voor jou op maat gemaakt. Sluit je deal hier!Blijf vooral Marie Claire ook online, op Facebook en Instagram volgen! 

X,

Hoofdredacteur Annelies en team.