Deze Sex and the City-actrice gaat voor New Yorks gouverneurschap

Dit is geen dril, wij herhalen, dit is geen dril.

Deze Sex and the City-actrice gaat voor New Yorks gouverneurschap

Sinds de Amerikaanse hitserie Sex and the City afscheid nam van onze schermen in 2004, missen we de bekende gezichten nog elke dag. En al botert het tussen het team niet meer zoals tevoren, apart zijn ze nog steeds on fire!

Maar, ho stop ho, het lijkt erop dat we een van de vier dames terug in de spotlights gaan zien, al niet in de manier waarop we het verwachtten. Cynthia Nixon, de roodharige schone die jarenlang Miranda speelde in de serie, zou gaan voor het New Yorkse gouverneurschap.

De 51-jarige actrice zou in de running zijn tegen haar Democratisch concurrent Andrew Cuomo. Al heeft de actrice dat zelf nog niet bevestigd, er zijn geruchten dat ze de rol echt overweegt en zelfs al een team is aan het samenstellen. Volgens NY1, zijn de voorbereidingen van start gegaan waarbij gerespecteerde figuren als Rebecca Katz en Bill Hyers mee in de campagne gaan, startende van september 2018. 

Met een verleden in Hollywood is Cynthia zeker dé persoon als het om speeches geven gaat. En om eerlijk te zijn, als er een televisiekarakter is dat we aanmoedigen als politieker, dan zijn het de strijdpunten van Miranda Hobbes. 

Lees ook: Sarah Jessica Parker reageert op ruzie met Kim Catrall

Beeld: Getty Images