Deze vacature op privé-eiland gaat viral en wel om deze reden

Toevallig opzoek naar een nieuwe job?

Lees ook

Ben jij toevallig opzoek naar een nieuwe baan? Ver ver weg uit het koude Nederland? Er zijn baantjes die too good to be true lijken, zoals kattenknuffelaar of continu reizen voor geld. Richard Branson is opzoek naar een persoonlijke assistent op zijn kantoor op Necker-eiland.

Necker eiland
Het eiland is een tropisch privé-eiland in de Britse Maagdeneilanden. Branson is een Britse zakenman en de oprichter van de Virgin Group, een groep die verschillende ondernemingen onder zich heeft. 

Work work
Hoe tof de job ook klinkt, het is behoorlijk pittig. Het wordt omschreven als een pittige baan waarin je twee verschillende kantoren moet assisteren. 
Het volgende staat in de LinkedIn vacature: ‘Ok, dus in de eerste plaats gaat de vacature om een administratieve rol, die betrekking heeft op twee drukke kantoren. De hoofdverantwoordelijkheden zijn dagboek en e-mailbeheer, algemene correspondentie, archivering en het boeken van reizen. Het is een drukke functie in twee kantoren, dus denk goed na want het is niet voor iedereen weggelegd (ondanks de zonneschijn).

Ik wil het!
Zie jij jezelf al lopen op het zandstrand en denk je erover om te solliciteren? Het is niet zomaar een gewoon sollicitatiegesprek. Je moet een korte video (niet langer dan twee minuten) inzenden waarin je uitlegt waarom je de baan zou willen. Ook leg je je vaardigheden en ervaringen uit. Je moet voor 10 maart reageren, dat kan hier.

Lees ook: 4 tips om te stoppen met overleven en te gaan doen waar je hart ligt

Bron: Marie Claire UK l Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook