Op deze 7 manieren kan jij in je ondergoed over straat

Deze trend is ideaal als jij het snel warm hebt!

Lees ook

Het is bijna lente en wie weet keert de zon snel terug naar Nederland. Het kan dan lastig zijn om de juiste outfit te kiezen. Als het iets warmer is loop je het liefst de hele dag in zo min mogelijk lagen kleding. Wij hebben de oplossing gevonden: draag je beha als bovenstuk! Ondergoed heeft eindelijk erkenning als ware trend gekregen. Het is acceptabel om het te showen zoals jij het wilt. Sommige vrouwen gaan voor ’n #freethenipple, anderen pronken met hun trendy lingerie. Beide opties zijn hittebestendig, elegant en zelfs geschikt voor werk (sommige dan) op de warme lentedagen. Nog niet overtuigd? Hier zijn zeven van onze favoriete ondergoed-looks die je van gedachten laat veranderen.


1/ De doorzichtige jurk

Een uitgaanslook nodig? Pronk met eenvoudige, klassieke lingerie onder een doorschijnende lange jurk. De lengte van de jurk geeft een lichte, dramatisch effect. Voel je je niet avontuurlijk genoeg? Kies dan voor een combi van een blazer en een riem die net genoeg dekt om je lingerie een kiekeboe-effect te geven.

Shay Mitchell

 

 
2/ Het decolleté
Draag een blouse of top met een lage decolleté zodat een stukje van je favoriete lingerie wordt onthuld.
 
Elsa Hosk 

 


3/ Kantoorlook met een edge

Door een (kanten) beha onder een doorzichtige blouse of top te dragen, kun je eenvoudig karakter toevoegen aan een saaie werklook. Wel even kijken of deze look geschikt is voor je werkomgeving.
 
Katie Cassidy 

 

4/ De sportbeha
Dit is de perfecte accessoire. Ja, zelfs als je niet van sporten houdt. Combineer een sportbeha van elke kleur (hoe feller, hoe beter) met bijvoorbeeld een blazer, een blauwe spijkerbroek in een wijde pasvorm en hakken. Makkelijk en ook zeer comfortabel.
 
‘GEOJ Official’ show tijdens Fashion Week 2017 

 

5/ De bralette
Het dragen van een bralette op de meest onconventionele manier is een geweldige manier om een statement te maken. Een bralette zichtbaar onder of over je top? Yes please!
 
Paris Jackson 

 

6/ Felle kleur en klaar
Een felle bikini-top als beha is de meest edgy benadering van streetstyle-ondergoed. Geweldig voor die geïmproviseerde strandtrips.
 
Taylor Hill 

 

7. De onderjurk
De slipdress werd ooit aangezien voor een nachtjurk, wat waarschijnlijk de reden is waarom het nu zorgt voor de perfecte ‘date-night’-jurk. Draag de jouwe met een paar sexy hakken.
 
Kim Kardashian
 
 
Bron: Marie Claire South Africa l Beeld: Getty Images
 

Laatste nieuws

Zie ook