Win: International Women's Day T-shirts van Vero Moda [WINACTIE GESLOTEN]

Win dit toffe t-shirt en steun internationale vrouwendag!

Win: International Women's Day T-shirts van Vero Moda [WINACTIE GESLOTEN]

Het is vandaag International Women's Day. Op 8 maart 1908 vond in New York de eerste staking door vrouwen plaats omdat zij betere arbeidsomstandigheden wilden. Dit is meer dan honderd jaar geleden, maar het aandacht geven aan vrouwenrechten is nog altijd bittere noodzaak. Een goede baan en een eerlijk salaris zijn bij lange na niet vanzelfsprekend voor de meeste vrouwen, zeker in ontwikkelingslanden niet. Vero Moda steunt vrouwelijke ondernemers in Noord-Oeganda door de verkoop van International Women's Day T-shirts. Hoe tof is dat? En jij kan er een winnen! Let's support women!Project

Vero Moda start dit project niet alleen; samen met modelagentschap Le Management en huidverzorgingsmerk Flora Nilotica lanceren zij de campagne. Alle opbrengsten gaan naar een project dat duurzame financiële onafhankelijkheid voor vrouwen in de regio bevordert. Vero Moda verwacht via het project meer dan duizend vrouwen te kunnen ondersteunen, waarbij ze helpen met startkapitaalfondsen en fondsen voor productie, verpakking & labels en sales & marketing training.

Wat te doen?

Marie Claire mag tien T-shirts weggeven in maat S of maat M. Wil jij kans maken? Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Stuur ons een privéberichtje op Facebook met daarin je gegevens (e-mailadres, adres, telefoonnummer en de maat)

 

Voorwaarden

De winactie loopt tot 15 maart 2018. Na afloop nemen wij persoonlijk contact op met de winnaars.
 

Lees ook: Deze vrouwen gaan de wereld veranderen

Beeld: Vero Moda