Zondagochtend ontbijttip: wentelteefjes!

Yep, het is 'sinner sunday'. Dit Oud-Hollands ontbijt blijft lekker.

Lees ook

Vandaag is het zondag en als je dit artikel leest heb je waarschijnlijk lekker kunnen uitslapen. Op zondag verdienen jij en familie een lekker en speciaal ontbijt. Zo schreven we eerder al over Gin & Tonic pancakes. Deze keer hebben wij een smakelijk Oud-Hollands ontbijt uitgekozen, namelijk: wentelteefjes! Wedden dat jij dit al een lange tijd niet hebt gegeten, maar het blijf oh zo lekker. Plus, het is mega easy. Via Laura’s Bakery hebben wij een heerlijk recept gevonden.

Ingrediënten (voor 10 wentelteefjes)
– 10 broodjes
– 2 eieren
– 250 ml melk
– 16 gram vanillesuiker
– 2 tl kaneel

Wat te doen
1/ Je doet de eieren, melk, vanillesuiker en kaneel in een kom en klopt dit met een garde door elkaar
2/ Doop al je broodjes in het mengsel en leg ze op een stapel op een bord
3/ Zet een pan op het vuur, verhit een beetje boter en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin.

Nog een tip van Laura: “Wij bakken ze hier altijd in rondes zodat iedereen ze lekker warm en vers op kan eten, dan zijn ze het lekkerst.”

Lees ook: Dit is het beste tijdstip om te ontbijten

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook