Dit moet je weten van aanstormend talent Grace Elisabeth

Ze is het gezicht van Victoria's Secret, Guess en nu van Chanel!

Dit moet je weten van aanstormend talent Grace Elisabeth

De modeweken zijn nog steeds volop aan de gang en net als elk seizoen is er een up-coming model dat de spotlights steelt. Dit seizoen is dat onder andere de twintigjarige Grace Elizabeth. Tijdens de modeweken liep ze voor Versace, Max Mara, Fendi, Moschino en nog vele anderen. Verder doet ze campagnes voor bekende merken; zo is ze het gezicht van Victoria’s Secret PINK, Guess (waarbij ze het stokje van Adriana Lima overneemt) en nu van Chanel! You go girl! Wie is Grace Elizabeth eigenlijk? En waar komt ze vandaan? Je leest het hieronder.

 

Max Mara Hair @sammcknight1 Makeup @tompecheux Styling @carineroitfeld

Een bericht gedeeld door Grace Elizabeth (@lovegrace_e) op

 

Fendi Hair @sammcknight1 Makeup @peterphilipsmakeup

Een bericht gedeeld door Grace Elizabeth (@lovegrace_e) opTalentje

De Amerikaanse Grace Elizabeth, voluit Grace Elizabeth Harry Cabe, woonde haar hele leven in Lake City, Florida, samen met haar ouders en jonger broertje. Voor modellenwerk is ze naar New York verhuist. Wat ze van de hele verhuizing vond? Ze moest wennen aan het koude weer en het feit dat ze nu op zichzelf woont; back home in Florida was ze nooit alleen thuis, zo vertelt ze aan de Amerikaanse Vogue. Grace Elizabeth is niet door een modellenscout ontdekt, haar moeder die sinds het begin Grace's grootste fan is, stuurde haar foto's op naar bureau's en al snel volgde een contract bij Next Management. 

Fun fact: Toen ze begin dit jaar in Florence een Guess-winkel bezocht, was dit de eerste keer dat ze zichzelf op een poster zag hangen. Toen ze aan haar vader vroeg om een foto te maken, vroeg de verkoopmedewerker van Guess of ze de winkel wilde verlaten omdat foto’s verboden waren, zo vertelt ze aan de Amerikaanse Harper's Bazaar. Toen Grace Elizabeth wegliep, herkende de medewerker haar pas. Ze zei: "Goh, je ziet er heel anders uit zonder make-up!"

Grace Elizabeth met haar moeder: 

 

Love you the mostest @tonic_18

Een bericht gedeeld door Grace Elizabeth (@lovegrace_e) opWaar je Grace Elizabeth in New York kan spotten: op de bowlingbaan zowaar. In Lake City was er niet veel anders te doen dan bowlen of naar de bioscoop gaan en inmiddels is ze een echte pro. What to know more? Ze is single en niet alleen mega knap: ze is ook echt hilarisch. Een tip van ons; volg Grace op Instagram. Je gaat 't je niet beklagen!Chanel

Nu is ze het gezicht van de SS18 ready-to-wear-collectie van Chanel, die sinds vandaag in de Chanel-boetiek te koop is. In de collectie staan aqua-tinten en transparante items centraal. Kijk even mee naar de exclusieve video en het is je wellicht al opgevallen; in het grote modenummer van Marie Claire is covermodel Bette Franke gedrapeerd in de nieuwste collectie van Chanel. Benieuwd? Koop het issue in de winkel of hier

Lees ook: Tommy Hilfiger en Gigi Hadid’s nieuwe collectie ziet er geweldig uit

Beeld: Chanel