Kate Middleton laat een tattoo zetten

Voor de royalty erg gewaagd!

Kate Middleton laat een tattoo zetten

Voor iedereen die meteen opgeschrikt: rustig maar, het gaat om een henna tattoo. De hertogin van Cambridge was met haar man prins William op bezoek in The Old Fire Station, een culturele hub in Sunderland. Daar liet ze een henna-bloem op haar hand zetten, die een paar dagen zichtbaar zal blijven. 

Tattoo
Het werd een redelijk bescheiden henna tattoo.Kate gets some body art done - a henna flower design that will last a couple of days. pic.twitter.com/hp585WS0FG — Richard Palmer (@RoyalReporter) 21 februari 2018
 


Willem-Alexander en Máxima Methode

Hoogtepunt van het bezoek was toch wel de meet & greet, waarbij William en Kate tegenwoordig de Willem-Alexander en Máxima Methode toepassen: ze splitsen zich op om er de vaart een beetje in te houden en toch zoveel mogelijk mensen te kunnen begroeten. 


 


Outfit

Hertogin Kate - misschien moeten we haar toch eens Catherine gaan noemen - droeg een jas van Dolce & Gabbana en een jurk van Seraphine. En verdiende bonuspunten met het feit dat ze ruim zeven maanden zwanger nog soepel door de hurken kan gaan én overeind kan komen. Op hoge hakken. Respect. 
 Lees ook: William en Kate verbreken koninklijke tradities met derde kindje

Bron: Beau Monde l Beeld: Getty Images