Brit Awards: de beste looks

Van Dua Lipa tot Hailey Baldwin, ze zagen er allemaal top uit.

Brit Awards: de beste looks

Het awardseizoen is volop aan de gang. Afgelopen weekend waren de BAFTA Awards en gisteravond de Brit Awards, waar de beste Britse artiesten zich jaarlijks verzamelen bij de O2 Arena in Londen. Op de rode loper verschenen ze één voor één met een witte roos op hun kleding of in hun hand, om de Time's Up-beweging te steunen. Het was een avond waarin Dua Lipa en Stormzy de grote winnaars waren. Grote kansmaker Ed Sheeran won tegen alle verwachtingen in, niks.

Highlights

Dua Lipa won de prijzen voor British Female Solo Artist en British Breakthrough Act. British Male Solo Artist  en British Album gingen naar Stormzy. Kendrick Lamar won International Male Solo Artist en Lorde International Female Solo Artist.

Dresscode

Niet iedereen droeg bij aan de dresscode. Zo zei zangeres Paloma Faith tegen de BBC op de rode loper "Het enige wat ik niet zo leuk vind, is dat er zo weinig mannen een witte roos dragen. Ik vind dat dat belangrijk is en dat meer mannen de beweging moeten steunen."

Benieuwd naar de beste looks van de avond? Take a look. 

Dua LipaPaloma Faith


  Anne MarieCheryl Cole en Liam Payne
    Emma Willis

  Millie Bobby Brown     Lilah Parson     Rita Ora     Hailey Baldwin     HAIM     Kylie Minogue     Camila Cabello     Pixie Lott  

Perrie Edwards
 

Kara Marni
    Adwoa Aboah 

  Lees ook: Dit zijn de beste looks van de BAFTA AwardsBeeld: Getty Images