Nichtje van Gigi en Bella Hadid doet mee aan Curvy Supermodel

Benieuwd of ze de eerste ronde van het programma overleeft! Aan haar looks zal het zeker niet liggen.

Lees ook

Morgen begint het nieuwe tv-programma Curvy Supermodel op RTL5. Dit programma focust zich niet op dunne modellen, maar juist op meiden met rondingen. Na het succes van Holland’s Next Top Model afgelopen najaar mocht een ‘vervolg’ niet uitblijven! Tegenwoordig worden er steeds vaker vrouwen met een normaal lichaam als model geboekt. Een bekend curvy model is Ashley Graham, die al een tijdje aan de weg timmert en nu met modellenwerk goed haar brood verdient.

Highlights
Net als het afgelopen HNTM-seizoen gaat social influencer Anna Nooshin presenteren. Ze vormt de jury samen met fotograaf Nigel Barker, curvy model Daniëlle van Grondelle en fashion stylist Jean Paul Paula. Opvallend is dat het nichtje van Bella en Gigi Hadid mee doet: Joann van den Herik.

Te ‘dik’
De 18-jarige Joann is één van de twintig kandidaten van Curvy Supermodel. Ze is al een tijdje werkzaam als plus-size model. Modellenwerk blijkt in de familie te zitten. Joann’s vader Erik van den Herik is de broer van Gigi en Bella’s moeder en ex-model Yolanda Hadid. Joann wil graag meiden inspireren om zichzelf te zijn. Ze droomde er altijd al van om modellenwerk te doen, maar dacht dat het onmogelijk was. Ze was namelijk veel te ‘dik’. Toen ze er achter kwam dat het plus-size modellenwerk booming was, ging ze haar droom achter na.

Het programma is vanaf morgen elke maandag om 20.30 te zien op . 

 

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

 

 

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

 

 

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

Lees ook: Zien: model Bella Hadid schiet zus Gigi te hulp op de catwalk

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook