Christopher Kane zet ‘ugly shoe’ trend voort

Menig fashion-lover is van mening dat de designer de 'ugly shoe' trend naar een volgend niveau heeft gebracht.

Lees ook

Gisteren showde Schots designer Christopher Kane zijn H/W 2018-collectie tijdens Londen Fashion Week. De collectie zit vol met edgy designs met positieve teksten als ‘More Joy’. Menig fashion-lover is van mening dat de designer de ‘ugly shoe’ trend naar een volgend niveau heeft gebracht.

Samenwerking
Christopher Kane is een samenwerking aangegaan met schoenenmerk Z-Coil. Hieruit zijn leren sandalen en sneakers met kristallen en studs ontstaan. Wat onderscheidt Z-Coil-sneakers van normale sneakers? Het merk staat bekend om zijn kussen-achtige hakken aan de achterkant, bedoeld om comfort te verbeteren en pijn te verminderen. Z-Coil maakt namelijk orthopedische schoenen.

Ugly shoe
Voor de meeste mensen gaan de woorden orthopedisch en seks niet samen, toch is de samenwerking deel van Kane’s Joy of Sex-collectie. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Kane een “ugly shoe” trend start. In zijn L/Z 2017-show presenteerde het merk een samenwerking met Crocs. Het gevolg hiervan waren Crocs bestrooid met kristallen en studs.

Christopher Kane x Z-Coil sneaker

 

Een bericht gedeeld door BLOG (@darksalomon) op

Enkele foto’s van Christopher Kane’s FW18 collectie en de Christopher Kane x Z-Coil sandaal (swipe)

Sneakers
Niet alleen Christopher Kane showt opvallende sneakers op de catwalk.

 

Lees ook: Zien: deze tas domineert New York Fashion Week

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook