William en Kate verbreken koninklijke tradities met derde kindje

Wist jij dat dit tradities waren?

William en Kate verbreken koninklijke tradities met derde kindje

Kate Middleton is al een tijdje zwanger en de geboorte van haar derde kindje is bijna in zicht. De grote vraag luidt dan ook: wordt het een jongen of een meisje? En ook niet geheel onbelangrijk: welke naam krijgt de derde baby van het stel. Only time will tell... De ouders zijn in ieder geval volop bezig met het plannen van de geboorte en volgens bronnen zullen de twee dit keer enkele koninklijke tradities verbreken. 

Tradities

William en Kate hebben namelijk besloten om geen nanny voor wat extra hulp in het huishouden in te huren. Dit in tegenstelling tot bij hun andere twee kinderen George en Charlotte. Dit keer willen ze liever zelf het extra werk op zich nemen. Ook zou Kate dit keer thuis willen bevallen in plaats van in het St Mary’s Hospital waar ze van de andere twee beviel. En daar breken ze toch twee 'belangrijke' koninklijke tradities mee!

Ach, royal traditions may be broken, maar zolang William en Kate achter hun beslissingen staan is alles goed. En nu maar hopen dat The Queen hier ook mee akkoord gaat...

Lees ook: Dit is het ingrediënt waar Kate Middleton iedere ochtend bij zweert

Beeld: Getty Images